Hands on Preview: One Piece Odyssey

Ik beschouw mezelf als iemand met voldoende vrienden in mijn leven. De ene is uiteraard al wat persoonlijker aan me verbonden dan de andere, zoals dat nu eenmaal is en gaat in het leven. Ik heb dus niet echt het gevoel dat ik iets te kort kom op vlak van vriendschappen en persoonlijke banden met mensen rond mij. Er hoeft dus niets voor mij te veranderen, maar als iemand mij zou vragen welke vriendengroep de ultieme band en samenhang delen, verwijs ik ongetwijfeld door naar de crew van Monkey D. Luffy in de One Piece franchise. Ik heb jullie al vaker verteld over deze vrolijke bende in mijn reviews van Pirate Warriors 4 en World Seeker en krijg nu de kans om dit opnieuw te doen voor de nakende release van One Piece Odyssey. Eens kijken of Luffy eindelijk King of the pirates gaat worden.

Kevin heeft de gamewereld pas verkend toen hij dit via weekend- en vakantiewerk zelf kon bekostigen. Hierdoor heeft hij enkele generaties gemist maar dit compenseert hij graag door regelmatig zowel zijn collectie retro als current gen games aan te sluiten. Kevin heeft energie met bakken op reserve staan! De enige gekende methode om hem langer dan 13,42 minuten stil te laten zitten is door hypnose op basis van vlotte gameplay, meeslepende soundtracks, betoverende storylines en een dosis flatterende graphics.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password