Handgetekend hack n’ slash-avontuur Go Fight Fantastic! vanaf nu verkrijgbaar

Zweedse uitgever Kinda Brave Entertainment heeft vandaag in samenwerking met Dinomite Games hun handgetekende 1-3-speler co-op arcade hack ‘n’ slash game Go Fight Fantastic! gelanceerd op PC via Steam voor €14,79. Daarnaast kun je de OST kopen voor 2,99, of je kunt ze gebundeld krijgen met een aanvullend digitaal artbook, dat op een later tijdstip wordt toegevoegd, met een korting van 15% bij de lancering. Bereid je voor om de Vogelplaneet te redden van buitenaardse indringers!
Go Fight Fantastic is een hack-‘n-slashspel voor 1-3 spelers met in de hoofdrol een bemanning van interstellaire smokkelaars, onder leiding van hun ruimtehond Captain Bowie. Doorloop de verhaalmodus met 6 hoofdstukken met vrienden of ga alleen verder in de solomodus, waarin je intuïtief kunt wisselen tussen personages om snel door uitdagingen te navigeren. Of je nu samenwerkt om de vogelplaneet te redden van een buitenaardse invasie of je individuele bekwaamheid test in de eindeloze arena van het speltype Horde, spelers worden ondergedompeld in een opwindende gameplay, met mogelijkheden om te strijden voor wereldwijde topscores.

Elk van de 4 speelbare personages in de game heeft zijn eigen unieke vaardigheden en speelstijl en vertegenwoordigt de Tank, Healer, Striker en Archer-klassen. Naarmate spelers dieper in dit epische avontuur duiken, worden ze betoverd door de prachtig met de hand getekende wereld van de Bird People en gaan ze dodelijke confrontaties en epische eindbaasgevechten aan in 6 verschillende biomes.

“Go Fight Fantastic! is onze liefdesbrief aan tekenfilms op zaterdagochtend; vol felle kleuren, eigenzinnige personages, pittige actie en een sympathiek team,” zegt Alexander Benitez, CEO van Kinda Brave Entertainment. “Met Go Fight Fantastic! wilden we de verwondering vastleggen van een groep ruimtereizigers die op expeditie gaan naar een vreemde buitenaardse wereld, en tegelijkertijd het gevoel oproepen dat je krijgt bij het spelen van een klassieke beat-’em-up in de speelhal in de jaren ’90 – alleen nu met veel scherpere handgetekende graphics die eruit zien zoals we ons deze spellen in onze verbeelding voorstelden.”

Elke keer dat je het spel speelt, krijg je nieuwe ervaringen. Dynamische willekeur zorgt voor gevarieerde landschappen, vijandelijke ontmoetingen en upgrademogelijkheden, zodat spelers hun gevechtsvaardigheden tot in de puntjes kunnen perfectioneren.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password