Hammer of Virtue brengt vernietiging naar PC op 7 augustus

Hammer of Virtue, de op vaardigheden gebaseerde actiegame die zich afspeelt in een volledig vernietigbaar land van morgen van ontwikkelaar No Pest Productions, stevent af op een lancering op maandag 7 augustus 2023 op pc via Steam. Meer vernietiging komt naar PlayStation 5 in 2024.

Verdedig de mensheid tegen een aanval van cybernetisch verbeterde dieren door in een beschermend harnas te stappen en een krachtige hamer te hanteren. Vernietig je vijanden in meeslepende mêleegevechten met getimede richtingsblokken, slagen en pareren om ze door de levels en vernietigbare omgevingen te laten vliegen. Ervaar chaos door gebouwen omver te werpen, robotachtige raptors tegen elkaar te laten botsen en bomen in geïmproviseerde kanonskogels te veranderen.

Vecht door meer dan 20 levels die zich afspelen in verlaten buurten, bouwplaatsen en meer. Vecht tegen inkomende aanvallen van zwaarddragende apen, geef verpletterende uppercuts om vijanden de lucht in te sturen en ontwijk angstaanjagende gepantserde beren voordat je dodelijke tegenaanvallen lanceert. Improviseer met natuurkundige voorwerpen zoals stalen balken, vaten en reclameborden om de overhand te krijgen en door naderende vijanden heen te snijden.

Ga de strijd aan met een vriend in 10 unieke gedeelde couch co-op maps – maar pas op voor vriendelijk vuur zodra de hamers beginnen te zwaaien. Verander je vrienden in co-op massavernietigingswapens door ze in de strijd te gooien met een goed getimede slag, of verander een vriend in een vijand met split-screen deathmatches waarin elke speler zijn eigen leger bestuurt om uit te vinden wiens hamer het machtigst is.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password