Halo 2: Anniversary nu toegevoegd aan Halo: The Master Chief Collection voor pc

343 Industries heeft vandaag bekendgemaakt dat Halo 2: Anniversary nu is toegevoegd aan Halo: The Master Chief Collection voor pc. De game is nu beschikbaar via Xbox Game Pass voor pc (bèta), Microsoft Store en Steam.

Halo 2: Anniversary is de subliem geremasterde versie van de originele game Halo 2, die in 2014 gelijktijdig met Halo: The Master Chief Collection uitkwam voor consoles. Halo 2: Anniversary voor pc is voorzien van talloze nieuwe functies, verbeteringen en speciale aanpassingen voor computers. De game ziet er beter uit dan ooit en speelt nog soepeler dankzij minimaal 60 frames per seconde en ondersteuning van 4K UHD. Spelers kunnen bovendien hun ervaring tweaken met een enorme hoeveelheid instellingen, waaronder functies voor muis en toetsenbord, ondersteuning van ultrawide-monitors, FOV-opties en nog veel meer.

Als je lid bent van Xbox Game Pass voor pc (bèta) of de bundel Halo: The Master Chief Collection hebt gekocht, kun je nu aan de slag met de games Halo: Combat Evolved Anniversary, Halo: Reach en Halo 2: Anniversary. Deze games zijn ook los te koop.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password