Halloween in Red Dead Online: Dubbele beloningen voor All Hallow’s Call to Arms, de terugkeer van The Halloween Pass 2 en meer

Duistere krachten zouden zich roeren in het Wilde Westen. Allerheiligen nadert met rasse schreden en dat betekent dat je bonussen kunt verdienen voor het tegenhouden van addergebroed. Bescherm dorpelingen tegen hordes belagers in All Hallow’s Call to Arms, met deze maand nieuwe maps, en verdien zeldzame, vervloekte voorwerpen met The Halloween Pass 2.

Ondertussen snakt Madame Nazar naar kundige Collectors die verborgen erfstukken en andere waardevolle spullen kunnen vinden. Wie moedig genoeg is om in deze vreemde tijden door het Wilde Westen te dolen, kan extra beloningen tegemoet zien. Nadat je Madame Nazar hebt gevonden, kun je het aanbod van terugkerende Halloweenmaskers bekijken. Profiteer van 25% korting voordat ze weg zijn.

Beginnende Collectors kunnen de winkel van Madame Nazar bezoeken om de Collector’s Bag aan te schaffen (5 Gold Bars korting). Lever Collector Sets in om tot en met 6 november een extraatje te verdienen.

Bonussen voor speciale Halloween-speltypen

Vecht tegen bloeddorstige bezoekers die locaties als Armadillo en Shady Belle willen veroveren en bescherm de plaatselijke bevolking in All Hallow’s Call to Arms, deze maand goed voor dubbele beloningen. Wie deze maand de laatste golf op een Call to Arms-map weet te overleven, kan 30% korting krijgen op bepaalde paarden. Een uitkomst voor doorgewinterde Collectors die lange afstanden afleggen.

Op 17 oktober worden drie nieuwe All Hallow’s Call to Arms-locaties geteisterd door griezelige vijanden en schreeuwen ze om je hulp. En op diezelfde datum krijgt het oude westen er ook nog eens drie Dead of Night-maps bij. Maak korte metten met zombies en andere spelers in je missie om het klassement aan te voeren.

Maar het bovennatuurlijke heeft meer noten op zijn zang. Help Ike Skelding bij zijn onderzoek naar sektepraktijken in de Hardcore Telegram MissionFalse Hopes & Prophecy, beschikbaar tot en met 6 november. 
The Halloween Pass 2 keert terug

The Halloween Pass 2 is deze maand terug met duivelse beloningen voor Red Dead online. Deze upgrade is tot en met 6 november te koop en bevat 15 rangen. Verschuil je voor gruwelijke vijanden met diverse maskers of zorg dat het zowel je tegenstanders als je buren dun door de broek loopt dankzij met bloed besmeurde kledingstukken en moordaccessoires.

Alles wat je tussen nu en 6 november ontgrendelt tijdens het Halloween Pass-seizoen mag je houden en kun je ook gebruiken als de Pass verlopen is. Spelers die The Halloween Pass 2 eerder hebben aangeschaft, behouden hun status.
Scoor de Black and Red Cavalier Hat en de Red Hunter Jacket
Speel ergens deze maand Red Dead Online en ontvang de Black and Red Cavalier Hat en Red Hunter Jacket en maak de blits met een bloedrode look. Collectors die tussen 31 oktober en 6 november vier Collectibles inleveren, ontvangen een gratis paar oranje Helsby Gloves die prachtig combineren met pompoenen.

Je ontvangt alle aanbiedingen en beloningen binnen 72 uur na voltooiing.

3x RDO$, Gold en XP in de Featured Series

Het is deze maand vechten voor je leven in de Featured Series met de terugkeer van twee dodelijke speltypen: Fear of the Dark en Dead of Night. Het vergt moed om hieraan deel te nemen en dat wordt tot en met 6 november driedubbel beloond. Beproef je geluk tegen moordende concurrentie in een van de bloedstollende speltypen hieronder om 3x RDO$, Gold en XP in de wacht te slepen.

 • 3 – 9 oktober: Hardcore Head for the Hills
 • 10 – 16 oktober: Fear of the Dark
 • 17 – 23 oktober: Hardcore Dead of Night
 • 24 – 30 oktober: Hardcore Fear of the Dark
 • 31 oktober – 6 november: Dead of Night
2x RDO$ en XP voor Collector Set Sales
Madame Nazar heeft oog voor detail, dus wie aan haar hoge standaard voldoet kan beloningen tegemoet zien. IJverige Collectors die volledige sets afleveren bij de rondreizende waarzegster krijgen twee keer zoveel RDO$ en RP voor hun inspanningen. Als je deze maand speelt, kun je een voorsprong nemen met vijf stukken uit de Family Heirlooms Collection.

Gepokte en gemazelde verzamelaars kunnen in het menu Progress hun voltooide Awards resetten om tot en met 6 november drie keer zoveel Gold op te strijken.

3x RDO$ en XP voor Collector Free Roam Events

Collectors kunnen deze week laten zien wat ze in hun mars hebben tijdens Collector Free Roam Events — strip een wrak voor Salvage of vecht om het ei van een condor in ruil voor driedubbele beloningen. Als je een van de Collector Free Roam Events voltooit, verdien je ook een beloning voor een schatkaart die leidt naar een schat bij Calumet Ravine.

Als je tijdens het struinen door het Wilde Westen een Collector Daily Challenge Streak van vier weet neer te zetten, krijg je 30% korting op een Established of Distinguished Collector Item. Verzamel elke week nog minstens vier Collectibles om de volgende beloningen te ontvangen:

 • 8 – 9 oktober: Een beloning voor een Coins Collector Map
 • 10 – 16 oktober: 30% korting op elk Novice of Promising Collector Role Item
 • 17 – 23 oktober: 30% korting op een Double Bandolier 
 • 24 – 30 oktober: 3x Potent Health Cure
 • 31 oktober – 6 november: Oranje Helsby Gloves
Gratis door de community geïnspireerde outfit
De duivels hippe combinatie van deze maand is ontsproten aan het creatieve brein van de Australische YouTuber BoganBav: Geef een sinister tintje aan je reizen door uiterlijk 6 november de volgende voorwerpen te claimen bij deelnemende kleermakers of de catalogus van Wheeler, Rawson & Co. (voor maskers moet je bij Madam Nazar zijn):
Naast het bovenstaande hebben winkels tijdelijk het Hopeman Vest en de Fernwater Coat in hun assortiment Breng een bezoekje aan je plaatselijke kleermaker of bestel ze in de catalogus voordat ze weg zijn.
 

Snoep en chocoladerepen zijn van 31 oktober tot en met 6 november eveneens gratis bij dorpswinkels.

Kortingen:

 • Collector’s Bag – 5 Gold Bars korting
 • Collector’s Maps – 40% korting
 • Alle Halloweenmaskers bij de winkel van Madame Nazar – 25% korting
 • De ‘Howl’-emote – 40% korting
 • Pamfletten voor giftige recepten – 30% korting
 • Mêleewapens – 40% korting
 • Shotguns en shotgunmunitie – 40% korting
 • Bandanas – 40% korting
 • Haar, tandheelkunde en make-up – 50% korting
 • Criollo-paarden – 30% korting
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password