Halloween in GTA Online gaat door: Twee gruwelijke nieuwe maskers, een nieuwe thematische Community Series en meer

Het Halloweenseizoen gaat zijn voorlaatste week in met meer griezelige beloningen in GTA Online. Maak ruimte in je kledingkast voor gruwelijke nieuwe maskers, want een betere manier om het naderende onheil het hoofd te bieden is er niet.
Ontvang het angstaanjagende Blue Vintage Werewolf Mask door deze week GTA Online te spelen. En als je uiterlijk 25 oktober de Event Cargo van een Business Battle aflevert, is het Teal Vintage Zombie Mask ook van jou.

Het is nog steeds chaos troef in Freemode, dus hou je hoofd erbij om niet ten prooi te vallen aan rondzwervende hellehonden, vijandige auto’s zonder bestuurder en ufo’s in de lucht. Gebruik de camera van je iFruit om vast te leggen dat spoken echt bestaan en breng verslag uit aan het team van Ghosts Exposed om griezelige beloningen te verdienen. De nieuwe Halloween Deathmatches van Drop Dead, Damned and Lost en Suck It Up blijven extra beloningen opleveren voor iedereen die zich eraan durft te wagen.
2x GTA$ en RP voor Adversary- en Survival-speltypen met Halloweenthema
Je verdient nog steeds dubbele beloningen voor speltypen met Halloweenthema, zoals Lost vs. Damned, Slashers en Alien Survivals.
 
3x GTA$ en RP voor de Community Series
Kom je angsten onder ogen met deze creaties van andere spelers. Deze gloednieuwe Community Series laat maar weer eens zien hoe creatief de community van GTA Online is met zeven geweldige creaties die passen bij het seizoen en tot en met 25 oktober 3xGTA$ en RP opleveren.

Land met je parachute in een apocalyptische Deathmatch in battle royale-stijl, schiet een begraafplaats overhoop met onbeperkte munitie, neem het op tegen bezeten voertuigen, en meer in deze sinistere en spectaculaire Jobs:

JUMP! – Paleto Bay van 
WhyRezzyy
Vecht de longen uit je lijf om als laatste te overleven in een krimpende arena. Land met je parachute in het doorgaans zo kleurrijke kustgebied van Paleto Bay, dat nu gehuld is in duisternis en is vergeven van wapens en voertuigen.

(STR8) Cemetery RnG van 
STR8–Psycho
De begraafplaats is de perfecte locatie voor een Deathmatch. Verplaats je tussen de grafzerken en probeer zo min mogelijk levens te verliezen, want je hebt er maar een paar. Iedereen heeft onbeperkt munitie, dus aarzel niet om de trekker over te halen.

– THE HOLE – van 
ShelbyGR
Betreed de eindeloze leegte van deze neo-noir-arena waarin het enige licht van een reusachtige neonzuil komt. Verplaats je over zwevende platforms en doe je voordeel met de omgeving in deze tactische arena.

The City 5 van 
NOBl__NOBITA
Boven de dreigende golven die op het San Chianski-gebergte beuken bevindt zich een stuntparcours dat is gehuld in een dichte mist. Hou je ogen op de weg en je handen aan het stuur van een klassieke bolide en laat je tegenstanders achter je in het grauwe niets.

Haunted cars van 
Intruder613
Het is mens tegen machine in deze knappe Deathmatch, waarin een team automobilisten het opneemt tegen een team voetgangers die de voertuigen moeten ontwijken om het einde van de ronde te halen. Spelers die ten prooi vallen aan de voertuigen sluiten zich aan bij de snelwegpiraten.

Apocalypse Bridge van 
Darkzy17.
Neem het op tegen de levende doden in dit Survivalspeltype met zombiethema dat zich afspeelt op een brug vol apocalyptische wrakken. Werk samen om zeven aanvalsgolven te overleven en een laatste pittige uitdaging voor je kiezen te krijgen.

xııı. Citadelle * van 
II_TREIZIEME_II
Bestorm de kasteelmuren van een winterse Citadel om aan de macht te blijven in deze King of the Hill voor twee teams die draait om stealth en teamwork. Maak strategisch gebruik van dekking, vuurwapens en explosieven om je doel kracht bij te zetten.
2x GTA$ voor Acid Lab Sell Missions
Voed het derde oog van Los Santos door de straten te overspoelen met psychedelica in Acid Lab Sell Missions. Breng bezorgingen tot een goed einde om tot en met 25 oktober 2x GTA$ te verdienen, maar kijk uit voor de politie, die er alles aan gelegen is om hier een stokje voor te steken.
Denk je erover na om je eerste stappen te zetten in de lucratieve acidbusiness? Ga dan voor een kickstart door de MTL Brickade 6×6 aan te schaffen, die fungeert als operationele basis. Hij is deze week 30% afgeprijsd, net als de Acid Lab Equipment Upgrade trouwens.
Showroom van Premium Deluxe Motorsport
Simeon denkt internationaal bij het vullen van zijn showroom. Zo bestaat het aanbod van deze week uit geïmporteerde bolides van het Italiaanse luxemerk Lampadati, die zowel op de kasseien als de Great Ocean Highway in hun element zijn:
·Lampadati Michelli GT (klassieke sportwagen, 40% korting)
·        Lampadati Furore GT (sportwagen, 40% korting)
·        Lampadati Pigalle (klassieke sportwagen)
·        Lampadati Felon (coupé) 
·        Lampadati Felon GT (coupé) 
Showroom van Luxury Autos
Ook in de showroom van Luxury Autos in Rockford Hills is het Lampadati wat de klok slaat. Vergaap je aan de twee wagens die er staan uitgestald: de Cinquemila(sedan, 30% korting) en de Komoda (sportwagen).
Te winnen in de Car Meet en andere bonusvoertuigen
Als je deze week twee dagen op rij in de top 5 van de LS Car Meet Series belandt, krijg je de Dinka Vindicator (motorfiets) Breng deze week een bezoekje aan de Test Track in de LS Car Meet om achter het stuur te kruipen van een drietal sportwagens: de Grotti Bestia GTS (sportwagen, 40% korting), Declasse Hotring Sabre (sportwagen) en Obey 8F Drafter (sportwagen, 40% korting).
Geef uiterlijk 25 oktober een zwieper aan het Lucky Wheel om kans te maken op de Rune Zhaba (offroad), een krachtpatser met extra grote banden die op elk terrein uit de voeten kan en lacht om de concurrentie.
Premium Test Ride en HSW Time Trial: Alleen op PlayStation 5 en Xbox Series X|S
In de werkplaats van Hao draait alles om de Premium Test Ride van deze week, een indrukwekkende evolutie van de Imponte Arbiter GT (musclecar), die nu beschikbaar is voor burgers zoals jij. Test hem uit tijdens een zuidelijk ritje van Sandy Shores naar La Puerta in de HSW Time Trial van deze week.

GTA+ 
Schakel een tandje bij tijdens Halloween met GTA+ en haal de Albany Brigham, een exclusieve livery, en meer op tot en met 8 november: 
·Gratis Albany Brigham en Love Fist-livery
·Monochrome Striped Suit, Skeleton Bodysuit, PRB Tee, PRB Shorts en PRB Hoodie
·Dubbele beloningen voor Halloween Deathmatches
·40% korting op alle Alien Weapons bij de Gun Van
En nog veel meer, zoals een bonus van GTA$500.000 die elke maand na betaling op je rekening wordt gestort, toegang tot The Vinewood Car Club en andere maandelijkse voordelen. Ga naar de website van GTA+ voor het volledige overzicht.

KORTINGEN
Zorg dat je alles in huis hebt om je Acid Lab op poten te zetten met korting op de MTL Brickade 6×6 en Acid Lab Equipment Upgrades. Regel ook meteen even voldoende vuurkracht, dankzij 30% korting op alle Ammo en Mk II Weapon Upgrades.
·MTL Brickade 6X6 (servicevoertuig) – 30% korting
·Acid Lab Equipment Upgrade – 30% korting
·Alle Ammo (inclusief Mk II) – 30% korting (75% korting voor GTA+-leden)
·Mk II Weapon Upgrade Cost – 30% korting
·Buckingham Weaponized Conada (helikopter) – 20% korting
·Grotti Bestia GTS (sportwagen) – 40% korting
·Obey 8F Drafter (sportwagen) – 40% korting
·Lampadati Michelli GT (klassieke sportwagen) – 40% korting
·Lampadati Furore GT (sportwagen) – 40% korting
·Lampadati Cinquemila (sedan) – 30% korting

Gun Van-aanbod en -kortingen
Crowbar | Knuckle Dusters | Unholy Hellbringer (40% korting voor GTA+-leden) | Up-N-Atomizer (40% korting voor GTA+-leden) | Widowmaker (40% korting voor GTA+-leden) | Railgun | Flare Gun (20% korting) | Compact EMP Launcher (30% korting voor GTA+-leden) | Pistol .50 | Musket | Grenades | Proximity Mine | Armor
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password