Halloween in GTA Online: Extra beloningen voor speltypen met een Halloweenthema, een gratis masker, en meer

Southern San Andreas is in de greep van angst als bloeddorstige figuren zich op GTA Online storten. Neem het op tegen een bont gezelschap van angstaanjagende tegenstanders, waaronder slashers, clowns en FBI-agenten, tijdens vier weken van non-stop chaos.

Halloween kruipt steeds dichterbij, dus verwacht de komende maand onder meer nieuwe ijzingwekkende events, paranormale activiteiten en griezelige verzamelvoorwerpen.

Extra GTA$ en RP voor klassieke Halloweenspeltypen 
Los Santos omarmt het occulte als duistere krachten zich roeren. Neem het op tegen kwaadaardige personages en verdien dubbele beloningen in Adversary- en Survival-speltypen met een Halloweenthema, zoals Condemned en Alien Survivals — plus driedubbele beloningen voor Judgement Day.

2x GTA$ en RP voor Special Cargo Sell Missions
Verdien extra GTA$ door smokkelwaar te verkopen in Special Cargo Sell Missions. Klanten snakken naar producten van de zwarte markt. Stil hun honger om 2x GTA$ en RP binnen te harken.
Scoor het Scarlet Vintage Devil Mask
Speel GTA Online ergens deze week om het Scarlet Vintage Devil Mask te scoren en het Halloweenseizoen in sinistere stijl te beginnen.
Showroom of Premium Deluxe Motorsport
Check out Simeon’s nefarious new acquisitions, namely several devilish Pegassi’s:

Pegassi Torero XO (supercar, 40% off)
Pegassi Reaper (supercar, 40% off)
Pegassi Infernus Classic (classic sports car, 40% off)
Pegassi Monroe (classic sports car)
Pegassi Oppressor (motorcycle)

Showroom van Luxury Autos
De showroom van Luxury Autos in Rockford Hills is een warm bad voor twee terugkerende supercars uit het imponerende luxeassortiment van Pegassi: de Pegassi Vacca (supercar) en de Pegassi Zorrusso (supercar, 40% korting).
Lucky Wheel en LS Car Meet-bonusvoertuigen
Geef tussen nu en 11 oktober een zwieper aan het Lucky Wheel om kans te maken op de Bravado Greenwood (musclecar), een vintage bak van de oude stempel, overgoten met een modern Imani Tech-sausje.

Ga naar de Test Track in de LS Car Meet om het angstaanjagende trio bloedsnelle sportwagens van deze week tot het uiterste te drijven: de Maibatsu Penumbra (sportwagen), Albany Alpha (sportwagen) en Dewbauchee Massacro (sportwagen, 40% korting).

Eindig drie dagen op rij bij de beste twee in de LS Car Meet Series om de hoofdprijs van deze week te winnen: de Pfister Neon (sportwagen). 
Premium Test Ride en HSW Time Trial: Alleen op PlayStation 5 en Xbox Series X|S
Hao gaat er prat op dat hij graag een tandje bijschakelt, dus hij deinst er ook deze maand niet voor terug om grenzen te verleggen. Het resultaat is de Principe Deveste Eight (supercar), met eigenschappen die zo dodelijk zijn dat een federaal onderzoek op de loer ligt.
Hou het gaspedaal ingetrapt voor een korte sprint tussen East Vinewood en Vespucci Beach in de HSW Time Trial van deze week.

GTA+
GTA+-leden krijgen de nieuwe Bravado Hotring Hellfire (sportwagen). Bovendien kunnen ze met hun GTA+-lidmaatschap ook andere titels van Rockstar Games spelen op het platform dat bij hun lidmaatschap hoort, waaronder Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition, en meer: 
 
 • San Andreas Federal Reserve Tee, Republican Space Rangers Tee, You Own Los Santos Hoodie
 • Gratis geleide raketten voor de Kosatka-onderzeeër
 • 2x GTA$ en RP voor Assault on Cayo Perico 
 • 2x GTA$ voor het beroven van pantservoertuigen 
 
En nog veel meer, zoals een bonus van GTA$500.000 die elke maand na betaling op je rekening wordt gestort, toegang tot The Vinewood Car Club en andere maandelijkse voordelen. Ga naar de website van GTA+ voor het volledige overzicht. 


KORTINGEN

 • Special Cargo Warehouses – 40% korting
 • RC Bandito (offroad) – 40% korting
 • RC Bandito Modifications en Upgrades – 40% korting
 • Maibatsu MonstroCiti (offroad) – 20% korting
 • Dewbauchee Massacro (sportwagen) – 40% korting
 • Pegassi Zorrusso (supercar) – 40% korting
 • Pegassi Torero XO (supercar) – 40% korting
 • Pegassi Reaper (supercar) – 40% korting
 • Pegassi Infernus Classic (klassieke sportwagen) – 40% korting
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password