Halloween gaat verder in GTA Online: Geestverschijningen, de nieuwe Albany Brigham, Halloween Deathmatch-bonussen en nog veel meer

Nu het duister het land in zijn greep heeft en het aantal bovennatuurlijke waarnemingen toeneemt, krijgt GTA Online deze week een klassiek vervoermiddel. De ouderwetse styling van de Albany Brigham (musclecar) past perfect bij de sfeer van dit seizoen.
 
Je kunt de Albany Brigham nu kopen bij Southern San Andreas Super Autos en The Vinewood Car Club, waar je hem als GTA+-lid tot en met 8 november gratis kunt afhalen.

Het jachtseizoen is geopend
De plaatselijke paranormaal onderzoekers van Ghosts Exposed hebben je hulp nodig bij het vinden naar bewijs van spookachtige verschijningen die de burgers van Southern San Andreas tot wanhoop drijven. Zoek de geesten op, leg ze vast op de gevoelige plaat met de camera van je iFruit en stuur je vage fotografische bewijs op naar het team, in ruil voor GTA$ en RP.

Kom niet te dichtbij, want anders schrikken de spoken en verdwijnen ze in de nacht.

Bemachtig de livery van Ghosts Exposed

Zodra je de laatste verloren ziel hebt gefotografeerd, krijg je de livery Ghosts Exposed voor de nieuwe Albany Brigham.

Nieuwe Halloween Deathmatches
Vecht in drie nieuwe Halloween Deathmatches met een bijbehorende morbide, macabere sfeer. In de eerste week leveren ze stuk voor stuk 2x GTA$ en RP op, goed voor een maximale multiplier van 4x voor GTA+-leden.
 

Drop Dead: De doden staan op en ze hebben het puur en alleen gemunt op de levenden. In deze Team Deathmatch moeten de levenden hun huid duur verkopen om de aanval van de doden af te slaan. Om te winnen, moeten ze de gehele aanval overeind blijven. Wie doodgaat, voegt zich bij de doden om de jacht voort te zetten tot er geen levende ziel meer te bekennen is. De doden verschijnen niet op de radar, bewegen snel, kunnen klimmen en herstellen sneller, dus je moet op je best zijn.

Suck It Up: Ga de confrontatie aan tijdens deze gruwelijke Deathmatch waarin je alleen overeind blijft als je schade uitdeelt. Precies: zuig het leven uit je vijanden om je gezondheid te herstellen. Zoals die irritante ex van je altijd deed. Je hebt een beperkt aantal levens en je eigen gezondheid loopt gestaag leeg, dus kies je slachtoffers snel.
 

Damned and Lost: Welkom bij de Free-for-All Deathmatch van je nachtmerries. Een doolhof vol tegenstanders die niet op de radar verschijnen als ze in beweging zijn. Om elke hoek sta je oog in oog met je grootste angsten, tot je als laatste overblijft.

Pas op voor bezeten dieren

Uit verontrustende nieuwsberichten blijkt dat er een toename is in het aantal meldingen van bezeten dieren die onschuldige burgers aanvallen. Weazel News en de lokale overheid geven het advies om deze wezens zoveel mogelijk uit de weg te gaan, want ze nemen nog dreigendere vormen aan als ze worden benaderd of uitgedaagd.

Halloween Freemode-events
Laat je aandacht geen moment verslappen, want vanaf deze week vinden er huiveringwekkende incidenten plaats in Freemode. Lijkbleke vreemden spreken je aan over ufo’s in de lucht en in Business Battles moet je onderdelen van ruimteschepen stelen onder de neus van de FIB in Fort Zancudo. Ook word je gevolgd door spookauto’s die je, als het om een agressieve Cerberus gaat, met brute kracht van de weg af beuken.
Halloweenmaskers:
Draag deze week angstaanjagende vermommingen en laat je vijanden zich dood schrikken: verzamel het Green Vintage Witch Mask door deze week GTA Online te spelen, voltooi een Bunker Sell Mission om het Orange Vintage Werewolf Mask te bemachtigen en voltooi een Bunker Steal Supplies Mission om het Light Green Vintage Vampire Mask te ontvangen.
  
Dubbele beloningen voor Bunker Sell Missions

Zodra je voorraden hebt bemachtigd en omgezet, kun je ze van de hand doen in Bunker Sell Missions, waarvoor je tot en met 18 oktober 2x GTA$ en RP verdient.

Heb je je nog niet gewaagd aan de illegale handel? Dan loop je heel wat mis. Maar gelukkig zijn zowel Bunkers en de bijbehorende Upgrades en Modifications deze week 30% in de aanbieding.
 
Nieuwe Halloweenvoorwerpen
Maak er een horrorshow van met nieuwe features in de GTA Online Job Creator, zoals Halloweenweer en allerlei sinistere voorwerpen, waaronder pompoenen en jack-o’-lanterns, om een angstaanjagende set te creëren.
 
Bonussen voor Halloweenspeltypen

Griezel erop los en geniet van de actie in speltypen met een Halloweenthema, zoals driedubbele beloningen voor Slasher en 2x GTA$ en RP voor Judgement Day (oftewel 4x voor GTA+-leden), plus de Halloween Bunker Series.

Premium Deluxe Motorsport
Automagnaat Simeon Yetarian houdt er intimiderende verkooptechnieken op na, maar daar wil hij wat aan doen. Zijn nieuwste selectie omvat vijf terugkerende voertuigen van divers pluimage:
 1. Dewbauchee Exemplar (coupé) 
 2. Enus Cognoscenti Cabrio (coupé) 
 3. Ocelot F620 (coupé) 
 4. Grotti Carbonizzare (sportwagen) 
 5. Vapid FMJ (supercar, 40% korting)
Showroom van Luxury Autos
Droom weg voor de showroom van Luxury Autos, met de Annis S80RR (supercar, 40% korting) en de Lampadati Tigon (supercar) die deze week terugkeren.
 
Het verdere voertuigaanbod van deze week
Ga naar de Test Track en beoordeel het weggedrag en acceleratievermogen van de terugkerende Declasse Vamos (musclecar), Grotti GT500 (klassieke sportwagen, 40% korting) enVapid Peyote Gasser (musclecar, 40% korting).
 

Als je deze week twee dagen op rij in de top 4 finisht, ontvang je de Annis Hellion (offroad) met de tijdelijke Nightmare-livery.

Geef een draai aan het Lucky Wheel in de Diamond Casino & Resort en wie weet ga je naar huis met de Karin Futo GTX (sportwagen).
 

De Premium Test Ride van de week, alleen op PS5 en Xbox Series X|S, is de Karin S95 (sportwagen). In de HSW Time Trial van deze week race je zo snel mogelijk van Del Perro Beach naar Murietta Heights.

GTA+
Schakel deze maand een tandje bij tijdens Halloween met GTA+ en haal de Albany Brigham, een exclusieve livery, en meer op tot en met 8 november:
 • Gratis Albany Brigham en Love Fist-livery
 • Monochrome Striped Suit, Skeleton Bodysuit, PRB Shirt, PRB Shorts en PRB Hoodie
 • Dubbele beloningen voor Halloween Deathmatches
 • 40% korting op alle Alien Weapons bij de Gun Van

En nog veel meer, zoals een bonus van GTA$500.000 die elke maand na betaling op je rekening wordt gestort, toegang tot The Vinewood Car Club en een afwisselend assortiment van klassieke titels van Rockstar Games. Ga naar de website van GTA+ voor het volledige overzicht.

KORTINGEN
 • Bunkers – 30% korting
 • Bunker Upgrades en Modifications – 30% korting
 • Vapid Ratel (offroad) – 20% korting
 • Mammoth Streamer216 (vliegtuig) – 30% korting
 • Vapid FMJ (supercar) – 40% korting
 • Annis S80RR (supercar) – 40% korting
 • Grotti GT500 (klassieke sportwagen) – 40% korting
 • Vapid Peyote Gasser (musclecar) – 40% korting
 • Karin Technical Aqua (offroad) – 40% korting
Gun Van-aanbod en -kortingen
Switchblade | Tactical SMG | Widowmaker (20% korting voor alle spelers, 40% korting voor GTA+-leden) | Up-N-Atomizer (40% korting voor GTA+-leden) | Unholy Hellbringer (40% korting voor GTA+-leden) | Assault SMG | Homing Launcher (40% korting voor GTA+-leden) | RPG | Pool Cue | Molotovs | Sticky Bombs | Pipe Bombs | Armor
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password