Halloween-event Rainbow Six Siege, Doktor’s Curse, nu speelbaar

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege introduceert een angstaanjagend, tijdelijk Halloween-event genaamd Doktor’s Curse. Dit event bevat een compleet nieuwe gamemodus in een spookachtige Frankenstein-versie van de map Theme Park, waar Operator Doc zijn kwaadaardige experimenten uitoefent.

Het Halloween-event van dit jaar is nu speelbaar en eindigt op woensdag 6 november. In de intense 5 tegen 5 Monster Hunt-modus kiezen spelers tussen het bestrijden of het omhelzen van de duisternis: de Exterminators nemen het op tegen de Monsters. De Exterminators bestaan uit vijf Sledges met drie unieke hamers en een selectie gadgets: Eyenox Model III (Jackal), Heartbeat sensor (Pulse) en de EE-ONE-D (Lion). De Monsters bestaan uit Lesion, Frost, Kapkan, Smoke en Ela, hebben geen wapens. In plaats daarvan maken ze gebruik van vallen en hebben een unieke vaardigheid voor deze modus: ze maken zichzelf tijdelijk onzichtbaar en rennen sneller om te ontsnappen. Het doel van de Exterminators is om alle monsters te doden, terwijl de Monsters de ronde juist proberen te overleven.

Naast de nieuwe, tijdelijke modus wordt ook de Doktor’s Curse-collectie geïntroduceerd met nieuwe skins voor zeven Operators. Doc, Smoke, Kapkan, Frost, Lesion, Ela en Bandit krijgen elk hun eigen set van vier items. Ook zijn de klassieke Halloweenskins uit 2018 voor een beperkte tijd opnieuw beschikbaar.

Doktor’s Curse bevat ook nieuwe Ubisoft Club Uitdagingen. Spelers verdienen één van de 28 packs wanneer ze 20 kills maken op de Doktor’s Curse-map en een tweede pack als ze 13 rondes weten te winnen in de Doktor’s Curse-afspeellijst. Ook ontvangt iedereen die inlogt tussen 23 oktober en 6 november een gratis pack. Als spelers na deze drie gratis te verdienen packs meer Doktor’s Curse-packs willen verzamelen, zijn deze verkrijgbaar voor 300 R6 Credits of 12.500 Renown per pack, waarbij spelers met de Year 4 Pass nog eens 10% extra korting krijgen.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password