Hack- en slashavontuur Go Fight Fantastic! Aangekondigd voor PC via Steam op 26 maart

De onafhankelijke Zweedse uitgever Kinda Brave Entertainment heeft vandaag, in samenwerking met Dinomite Games, aangekondigd dat hun handgetekende 1-3-speler co-op arcade hack n slash Go Fight Fantastic! op 26 maart 2024 via Steam op de PC verschijnt. Om dit nieuws te vieren is de demo drastisch geüpdatet met nieuwe content, samenvallend met het Steam Remote Play Together-evenement.
In Go Fight Fantastic! doorloop je de verhaalmodus met 6 hoofdstukken met vrienden of alleen, met intuïtieve mechanismes om van personage te wisselen om snel door de uitdagingen te komen. Of je nu samenwerkt om de vogelplaneet te redden van een invasie van buitenaardse wezens of je individuele bekwaamheid test in de eindeloze arena van het speltype Horde, spelers worden ondergedompeld in opwindende gameplay, met mogelijkheden om te strijden voor wereldwijde topscores.

Elk van de 4 speelbare personages in de game heeft zijn eigen unieke vaardigheden en speelstijl en vertegenwoordigt de Tank-, Healer-, Striker- en Archer-klassen. Naarmate spelers dieper in dit epische avontuur duiken, raken ze gefascineerd door de prachtig handgetekende wereld van Bird People en kunnen ze dodelijke ontmoetingen en epische eindbaasgevechten aangaan in zes verschillende biomes.
Elke keer dat je het spel speelt, krijg je nieuwe ervaringen. Dynamische willekeur zorgt voor gevarieerde landschappen, vijandelijke ontmoetingen en upgrademogelijkheden, zodat spelers hun gevechtsvaardigheden tot in de puntjes kunnen perfectioneren.

Go Fight Fantastic! lanceert op 26 maart op Steam. Fans kunnen de bijgewerkte en opgepoetste demo echter nu al proberen als onderdeel van het Remote Play Together Steam-evenement, dat loopt tot 19 februari. Tijdens het evenement krijgen spelers de kans om een Developer Stream te bekijken waarin een exclusieve, nog niet eerder uitgebrachte playthrough uit hoofdstuk twee van de game wordt onthuld.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password