Haal de arcade-ervaring in huis met de Capcom Home Arcade

Koch Media maakt bekend dat gamers vanaf vandaag enkele van de geweldigste Capcom-arcade-titels ooit in huis kunnen halen met de Capcom Home Arcade, een plug-and-play arcade-machine voor thuis.

Capcom Home Arcade biedt toegang tot 16 Capcom-titels uit het gouden tijdperk van arcade-gaming, inclusief Street Fighter™ II: Hyper Fighting, Alien™ vs Predator™ en Final Fight™. Het apparaat is uitgerust met twee full-size sets van premium sticks en knoppen voor een klassieke arcade-ervaring met één of twee spelers.

AUTHENTIEK GAMEN
De 16 vooraf geïnstalleerde games zijn Capcoms originele arcade-ROMs, dus goed voor een authentieke en accurate arcade-ervaring. De Capcom Home Arcade is uitgerust met twee sets van wedstrijdklasse Sanwa-sticks en knoppen met 8-way GT-Y-richtingpoorten en OBSF-knoppen voor de beste precisie, reactietijden en duurzaamheid. Zo kunnen spelers deze games spelen zoals ze bedoeld zijn.

INGEBOUWDE GAMES
1944: The Loop Master™
Alien™ vs Predator™
Armored Warriors™
Capcom Sports Club™
Captain Commando™
Cyberbots™: Fullmetal Madness
Darkstalkers™: The Night Warriors
Eco Fighters™
Final Fight™
Ghouls ‘n Ghosts™
Giga Wing™
Street Fighter™ II: Hyper Fighting
Mega Man™: The Power Battle
Progear™
Strider™
Super Puzzle Fighter II Turbo™

SPEEL MET EN TEGEN ELKAAR
Breek de high-scores in de single-player, werk samen met een vriend in co-op multiplayer of versla je vrienden tijdens directe gevechten. Via de on-board WiFi van de Capcom Home Arcade kun je je beste scores toevoegen aan de wereldwijde klassementen om te zien hoe jouw scores zich verhouden met die van andere spelers over de hele wereld.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password