Gwent-uitbreiding Iron Judgment verschijnt op 2 oktober

Iron Judgment, de nieuwe uitbreiding van Gwent: The Witcher Card Game, is vanaf 2 oktober verkrijgbaar op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

De uitbreiding voegt meer dan tachtig nieuwe kaarten toe aan het digitale kaartspel. Zo geven de nieuwe kaarten de mogelijkheid om barricades op te stellen. Het verhaal draait om King Radovid die vanuit het Noorden met zijn leger arriveert om de aanval in te zetten.

Afgelopen week kondigde CD Projekt Red al aan dat Gwent naar iOS (iPhone en iPad) te brengen. Het spel verschijnt op 29 oktober in de Apple Store. De iOS-versie van Gwent maakt gebruik van het touchscreen en zorgt voor een simpele manier van spelen. Bovendien kunnen voortgang en aankopen worden overgezet van pc naar iOS en andersom. Op deze manier kan er snel en makkelijk worden geswitcht tussen de platformen.
Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password