Guns ‘n’ Sorcery Rpg Dark Envoy komt vandaag uit

Event Horizon, het visionaire ontwikkelteam achter de culthit Tower of Time, lanceert zijn nieuwe CRPG, Dark Envoy, op Steam. Spelers kunnen ontsnappen naar de weelderige gevaarlijke wereld van Jäan en alleen of met vrienden in online co-op spelen.
Dark Envoy biedt fans van klassieke RPG’s en nieuwkomers in het genre een nieuwe wereld om te verkennen met een groep relikwieënjagers. Na een aaneenschakeling van schijnbaar ongerelateerde tragedies gaan de broers Kaela en Malakai op een missie om de waarheid te achterhalen en hun nieuwe lot onder ogen te zien. Het verhaal leidt je door vier actievolle delen waarin je de plot kunt sturen op basis van je keuzes. Deze hebben invloed op de wereld, het pad dat je neemt en de uiteindelijke uitkomst van je reis.

“Ons team is altijd zeer gepassioneerd geweest over CRPG’s en toegewijd aan het verbeteren van de geliefde klassiekers die ons dierbaar zijn,” aldus Krzysztof Monkiewicz, CEO en oprichter van Event Horizon. “Onze reis begon met onze debuuttitel ‘Tower of Time’ en de afgelopen vijf jaar hebben we ons erop toegelegd de grenzen te verleggen met ‘Dark Envoy’. We zijn dieper ingegaan op RPG-systemen, hebben meer unieke en onderscheidende klassen gemaakt en spelers uitgebreide aanpassingsmogelijkheden en diverse buit geboden. Ons overkoepelende doel was om een innovatieve, ‘sandboxy’ RPG-ervaring te creëren waarin spelers worden aangemoedigd om creatief te zijn en te experimenteren, om unieke en overpowerde combinaties te smeden. Als onafhankelijk team is het een uitdagende maar bevredigende reis geweest, en we kunnen niet enthousiaster zijn om de game vandaag te lanceren.”

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password