Gundam Evolution viert eerste zes maanden met de lancering van Season 4 en breidt uit naar nieuwe regio’s

Bandai Namco heeft vandaag aangekondigd dat Gundam Evolution, de allereerste free-to-play shooter van de franchise, zijn eerste zes maanden viert met de lancering van gloednieuwe Season 4-content. Het nieuwe seizoen, getiteld Ballista, biedt een breed scala aan nieuwe content en gameplay-updates. Gundam Evolution is nu gratis te spelen op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc via STEAM.

Vandaag werd alsook aangekondigd dat Gundam Evolution zich blijft uitbreiden naar nieuwe regio’s en nu speelbaar is op pc en consoles in Brazilië, Chili en Argentinië, en alleen op pc in Australië en Nieuw-Zeeland. Spelers in deze regio’s kunnen de nieuwste content spelen die vandaag tijdens de lancering van Season 4 is geïntroduceerd.

Ballista introduceert het Gundam Dynames mobile suit, een behendige sluipschutter met verschillende aanvalsopties voor de korte en lange afstand, die zich in het heetst van de strijd kunnen aanpassen. De update voegt ook de Headquarters Mode toe, waarin teams van spelers vechten om zones te bezetten of te beschermen die een krachtige kern bevatten die kan worden vernietigd. Teams verdienen punten door de kern te verdedigen of aan te vallen, waarbij het eerste team dat vijf punten verdient de wedstrijd wint.
Extra updates in Season 4 van GUNDAM EVOLUTION bevatten:

  • Halfjaarlijkse evenementen, waaronder een aanmeldingsbonus, een campagne voor nieuwe spelers en een campagne voor terugkerende spelers, die allemaal lopen van 12 april tot 17 mei.
  • Twee nieuwe skins (Prototype Gundam, Zaku II S [Recon]) met exclusieve geluidseffecten, en de nieuwe kaart “Buried City”.
  • Implementatie van prestatie-uitdagingen
  • Aanpassing van matchmaking, vaardigheidsbeoordelingen en UI van de in-game store
  • Toevoeging van kleine onderdelen met betrekking tot MOBILE SUIT GUNDAM: THE WITCH FROM MERCURY
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password