Gundam Evolution Seizoen 3 officieel begonnen met toevoeging van Hyperion Gundam en meer

Bandai Namco Online Inc. en uitgever Bandai Namco Europe hebben vandaag aangekondigd dat Gundam Evolution Seizoen 3 officieel van start gaat. Het nieuwe seizoen, getiteld “DEFENCER”, loopt tot 5 april 2023 en voegt een overvloed aan nieuwe content toe aan de allereerste free-to-play hero shooter van de franchise, waaronder Hyperion Gundam als speelbare eenheid.

Om de lancering van Seizoen 3 te vieren, is er ook een nieuwe trailer vrijgegeven voor Gundam Evolution, die hieronder te bekijken is:
Aanvullende details over nieuwe inhoud die wordt toegevoegd aan Gundam Evolution tijdens seizoen 3 zijn hieronder te vinden:

  • Drie nieuwe mobile suits zullen maandelijks worden toegevoegd, te beginnen met Hyperion Gundam in februari
  • Een officiële samenvoeging van de matchmaking-gebieden van Europa en Noord Amerika
  • Supply pods zullen worden vernieuwd, samen met een nieuw eenheidspakket voor Hyperion Gundam
  • Een balance patch zal worden geïmplementeerd; volledige patch notes zijn te vinden op de officiële website.
  • Diverse campagnes en in-game evenementen zullen worden gehouden, waaronder:
    • Een materiaalpuntencampagne, waarin gebruikers tot 600 MP kunnen verdienen door wekelijks in te loggen (1 februari – 1 maart 2023)
    • Een Hyperion Gundam login campagne, waarin spelers tot zeven Supply Pod Tickets kunnen verdienen door dagelijks in te loggen (1 februari – 8 februari 2023).

Gundam Evolution is een free-to-play team-based first-person shooter met 6v6 PvP-gevechten met speelbare mobile units uit het hele Gundam-universum. De game biedt drie objectieve spelmodi: Point Capture, Domination en Destruction. De titel biedt een unieke reeks uitdagingen waarbij teams formidabele offensieve en defensieve strategieën moeten bedenken en uitvoeren om als winnaar uit de bus te komen.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password