Gundam Evolution komt 22 september uit op Steam en 1 december op consoles

Bandai Namco Online en Bandai Namco Europe hebben vandaag aangekondigd dat Gundam Evolution, de allereerste free-to-play hero shooter van de franchise, op 22 september uitkomt op Steam in Europa. Gundam Evolution introduceert een roster van 12 speelbare mobiele pakken en laat spelers tegen elkaar strijden in 6v6 PvP op objective-based modes. Gundam Evolution komt uit op 1 december voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One.

Gundam Evolution is een free-to-play team-based first-person shooter met 6-tegen-6 PvP gevechten. Het spel biedt drie objective-based spelmodi: Point Capture, Domination en Destruction. De titel biedt een unieke reeks uitdagingen waarbij teams formidabele offensieve en defensieve strategieën moeten ontwikkelen en uitvoeren om als overwinnaar uit de strijd te komen.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password