Gunbrella glijdt op 13 september naar PC & Switch

De uit Oregon afkomstige gumshoes doinksoft (Gato Roboto, Demon Throttle) en hun platvoetse plaatsvervangers Devolver Digital hebben onthuld dat Gunbrella, hun langverwachte noir-punk actie-avonturengame voor pc & Nintendo Switch, op 13 september uitkomt voor €14,79. Pre-order nu en ontvang doinksoft’s veelgeprezen debuut Gato Roboto gratis, speel daarna de spannende Gunbrella-demo op beide platforms totdat de volledige game arriveert!
Gunbrella is een gruizig zijwaarts scrollend avontuur dat zich afspeelt in een wereld die afhankelijk is van een snel slinkende natuurlijke hulpbron. Kruip in de met regen doordrenkte schoenen van een norse boswachter die op zoek is naar wraak. Je komt een onbekende stad binnen, slechts gewapend met de Gunbrella, een vuurwapen van hoog kaliber dat ook dienst doet als paraplu.

Je harde onderzoek raakt al snel verstrikt in het reilen en zeilen van een griezelige kliek van geesten en gangsters, agenten en sekteleden en de gevolgen van bedrijfsuitbuiting.

Doe mee aan spannende, zijwaarts scrollende actie en maak optimaal gebruik van de unieke wendbaarheid en vechtcapaciteiten van de Gunbrella. De Gunbrella is meer dan alleen een wapen – gebruik hem om door de wereld te glijden, zwaaien, sprinten en duiken en ontdek onderweg schijnbaar onbereikbare geheimen.

Van een klein stadje dat wordt bedreigd door ontvoeringen door sektes tot een fort op een schroothoop dat wordt geregeerd door een meedogenloze vuilnisbende, verken een gevarieerd aanbod aan ongewone locaties en ondervraag bizarre personages op je zoektocht naar antwoorden. Houd je bevindingen bij in je vertrouwde notitieboekje en vergeet niet je stappen terug te volgen…

Verzamel afval en reserveonderdelen om te ruilen voor andere munitie en upgrades voor je ondoordringbare arsenaal. Naarmate je zoektocht zich verdiept en je steeds gruwelijkere bovennatuurlijke wezens tevoorschijn tovert, heb je alle hulp nodig die je kunt krijgen.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password