GUILD WARS 2 – Steamlancering op 23 augustus ter ere van 10e verjaardag

Het bekroonde Guild Wars 2 lanceert op dinsdag 23 augustus op Steam. Dit is de eerste keer dat het veelgeprezen MMORPG beschikbaar is op een third-party platform. De abonnementsvrije online wereld van Tyria, die alom wordt geprezen als een van de meest geliefde pc-games aller tijden, viert deze maand zijn 10e verjaardag door de deuren van het avontuur te openen voor een nieuwe groep spelers.

Om deze mijlpaal te markeren, verwelkomt de officiële Guild Wars 2 Steam page trailer die vandaag is uitgebracht de Steam community in de weelderige fantasiewereld van Tyria en kan hier worden bekeken.

Tegelijk met de lancering komt er een nieuwe contentbundel beschikbaar voor Steam-spelers: de Guild Wars 2 Complete Collection. De bundel kost €99,97 en biedt spelers alle drie de uitbreidingen (Heart of Thorns, Path of Fire, End of Dragons) en alle vijf seizoenen van de episodische Living World die de kloof tussen de belangrijkste verhaallijnen van de game overbruggen. De Complete Collection bevat de eerste 10 jaar van Guild Wars 2 in één verbazingwekkend pakket, van de eerste stappen in de epische virtuele wereld tot aan de explosieve climax van Guild Wars 2: End of Dragons.

De release op Steam op 23 augustus markeert ook het officiële begin van Guild Wars 2’s ondersteuning van Twitch Drops. Door te kijken hoe hun favoriete streamers Guild Wars 2 spelen op Twitch, kunnen spelers exclusieve in-game personagebeloningen verdienen, waaronder klassieke outfits, experience boosters en zelfs een unieke Glowing Purple Mask cosmetic. De eerste Twitch Drop-beloningscampagne begint op 23 augustus en eindigt op 28 augustus.

Steam-gebruikers kunnen de game vanaf vandaag op hun verlanglijstje zetten, voordat deze live gaat om 12 uur PDT op 23 augustus. Spelers op zowel Steam als de NCSOFT first-party Guild Wars 2-client zullen samen op dezelfde servers kunnen spelen.

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password