GUILD WARS 2 – Secrets of the Obscure (Expansion) – Nu uit

Vandaag hebben ArenaNet en NCSOFT Guild Wars 2: Secrets of the ObscureTM uit, de vierde uitbreiding voor de bekroonde en veelgeprezen MMORPG Guild Wars 2. Deze nieuwste uitbreiding biedt een verscheidenheid aan nieuwe gameplayfuncties en epische avonturen hoog boven de oppervlakte van Tyria, waarbij wordt ingegaan op de eeuwenoude mysteries rond de zwevende Tovenaarstoren die spelers al meer dan twintig jaar intrigeren, en de abonnementsvrije online wereld van een van de meest duurzame en geliefde pc-games aller tijden verder wordt verrijkt.

Secrets of the Obscure is verkrijgbaar op Steam en via de officiële Guild Wars 2-website voor € 21,99. Klanten van de uitbreiding krijgen meteen twee nieuwe verkenbare kaarten: Skywatch Archipelago en Amnytas. Daarnaast bevat Secrets of the Obscure twee nieuwe Strike Missions, een nieuwe centrale hub in de Wizard’s Tower en talloze nieuwe gameplayfuncties:

  • Geavanceerde vliegmeesterijen: Secrets of the Obscure introduceert een nieuwe, gestroomlijnde manier om de favoriete skyscale mount te verwerven, en spelers die hun skyscale trainen in zowel het nieuwe spoor van deze uitbreiding als het eerder uitgebrachte Path of Fire verdienen extra functionaliteit voor hun skyscale. Twee van de Secrets of the Obscure skyscale masteries – in-combat mounting en updraft use – zullen ook van toepassing zijn op de griffon mount.
  • The Wizard’s Vault: een nieuw systeem voor dagelijkse, wekelijkse en seizoensgebonden prestaties in het spel om unieke items te verdienen, zoals pantserstukken, wapen- en mount-skins, goud, legendarische knutselmaterialen en meer.
  • Relieken: een nieuwe uitrustingssleuf met een grote verscheidenheid aan runenbonussen die voorheen op verschillende runentypes te vinden waren, waardoor speciale effecten en statbonussen die spelers op hun personages kunnen gebruiken beter kunnen worden aangepast.
  • Weaponmaster Training: elk van de negen beroepen in de game kan de wapens uitrusten die voorheen voorbehouden waren aan hun elite-specialisatie, waardoor spelers nieuwe gameplay- en bouwopties krijgen.
  • The Heart of the Obscure: dit belangrijke gereedschap zal dienen als de hoofdsleutel van de speler om de nieuwe uitbreiding te verkennen; naarmate ze vooruitgang boeken met het upgraden van deze mystieke steen, verdienen ze de mogelijkheid om speciale deuren en beloningskisten te openen, om ondersteunende voorwerpen te maken zoals leylijn- en updraft-generatoren, en om de scheuren te openen en te dichten waardoor de Kryptis de wereld bedreigen.

De uitbreiding zal de komende maanden en tot in 2024 zonder extra kosten extra content vrijgeven aan spelers van de uitbreiding, waaronder extra wapenvaardigheden, een derde map, een nieuwe Fractal of the Mist-gebeurtenis, Strike Mission-uitdagingsmodi en andere nieuwe beloningen zoals de eerste legendarische pantserset ooit die is gekoppeld aan speler-tegen-omgeving-activiteiten.

Het gloednieuwe verhaal plaatst spelers in de schoenen van zowel voormalige verdediger als ontdekkingsreiziger van het onbekende terwijl ze racen om de wereld te verdedigen tegen een tot nu toe ongeziene dreiging. Het avontuur begint met een klim door de drijvende eilanden van de Skywatch Archipelago die worden aangevallen door de Kryptis, een demonisch ras van kwaadaardige wezens die door instabiliteiten in de Nevel stromen en de fragiele vrede van de wereld bedreigen in de nasleep van de nederlaag van de oudere draken. Wat volgt is een epische strijd in het Demonenrijk, waar het lot van de wereld in handen ligt van de speler en hun geheimzinnige nieuwe bondgenoten.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password