Guild Wars 2 – Laatste uitbreiding – Tweede content-update onthuld

De tweede content update voor Guild Wars 2: Secrets of the Obscure, “The Realm of Dreams”, lanceert dinsdag 27 februari gratis voor alle uitbreidingsbezitters. Een nieuwe sectie van Nayos, de thuisbasis van de gevreesde Kryptis, zal toegankelijk zijn voor spelers om te verkennen terwijl ze proberen te voorkomen dat Tyria ten prooi valt aan deze buitenwereldse vijand. Er verschijnen twee nieuwe legendarische eindbazen in Convergences, een gevechtsfunctie voor 50 spelers die werd geïntroduceerd in de “Through the Veil”-update van november. Om te helpen in de strijd, krijgt elk beroep de beschikking over een nieuwe wapenvaardigheid die ze voorheen niet konden hanteren, wat zorgt voor nieuwe vaardigheden en bouwmogelijkheden. Een nieuw legendarisch relikwie en de eerste laag van de nieuwe legendarische Obsidian pantserset zijn ook krachtige nieuwe beloningen.
Naast de voortzetting van het verhaal van de invasie van Kryptis, bevat “The Realm of Dreams” een opfrissing van de Wizard’s Vault om spelers nieuwe voorwerpen en beloningen te bieden om hun speelstijl te verbeteren, terwijl de Temple of Febe Strike Mission de Challenge Mode verwelkomt, een optie met een hogere moeilijkheidsgraad voor de echte experts. Samen met een nieuw Ranger-huisdier en een uitbreiding van de Astral Ward Mastery-lijn, vormt deze update de voorbereiding op de spannende Secrets of the Obscure-finale later dit jaar, zonder extra kosten voor uitbreidingsspelers.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password