GUILD WARS 2 – Laatste uitbreiding – Eerste content-update uitgebracht

De eerste content update voor Guild Wars 2: Secrets of the Obscure lanceert vandaag gratis voor alle uitbreidingsbezitters. De update, getiteld “Through the Veil”, voegt Inner Nayos toe, een nieuwe map buiten Tyria waar de Kryptis en hun enorme hordes wonen, samen met nieuwe beloningen, nieuwe relikwieën en Convergences, een nieuwe grootschalige activiteit voor maximaal 50 spelers. Convergences daagt helden uit om het in moeilijke confrontaties op te nemen tegen de meest legendarische kampioenen van de Kryptis en biedt een aantal van de meest verleidelijke beloningen van de uitbreiding.
Op 28 november krijgen spelers voor het eerst de kans om een nieuw wapen uit te proberen op hun favoriete beroep. Voorafgaand aan de volgende grote uitbreidingsupdate krijgen spelers de kans om de aankomende uitgebreide wapenvaardigheden te demonstreren en feedback te geven. Dit speciale bèta-evenement loopt van 28 november tot 3 december.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password