Guild Wars 2 – Laatste uitbreiding – Eerste content-update onthuld

Guild Wars 2: Secrets of the Obscure wordt groter met de release van de eerste content update na de lancering, Through the Veil, die op dinsdag 7 november verschijnt. Through the Veil is gratis voor alle spelers die de uitbreiding kopen of al gekocht hebben en bevat een nieuwe map, nieuwe activiteiten en nieuwe ontmoetingen. Spelers wagen zich in Nayos, het Realm of Dreams, om de strijd aan te gaan met de demonische Kryptis en het verhaal van hun invasie in Tyria verder uit te diepen.
In deze update krijgen spelers onder andere toegang tot de Inner Nayos map, een nieuwe verkenbare ruimte in het rijk van de Kryptis. Nayos biedt een nieuw mastertraject dat direct gekoppeld is aan een nieuw ontmoetingstype: Convergences. Deze grootschalige breuken in een unieke arena breiden de breukzoekactiviteiten uit die in Secrets of the Obscure zijn geïntroduceerd en bieden groepen van maximaal 50 spelers de kans om het op te nemen tegen de grootste en meest woeste bedreigingen in de Kryptis-gelederen.

De seizoensgebonden Wizard’s Vault krijgt ook een opfrisbeurt en biedt toegang tot nieuwe verdienbare beloningen zoals drie unieke pantserstukken, een nieuwe infusie en meer. En de beloningen uit het eerste seizoen gaan niet weg: deze release voegt een Legacy Rewards-tabblad toe, waar alle exclusieve cosmetische beloningen uit eerdere seizoenen beschikbaar blijven.

Nieuwe verkrijgbare relikwieën zorgen voor nog meer mogelijkheden om je personage op te bouwen en er wordt ook een moeilijkere uitdagingsmodus voor de Cosmic Observatory-slagmissie aan de game toegevoegd.

De uitbreiding zal tot 2024 gratis extra content blijven vrijgeven voor uitbreidingsspelers. Op 28 november krijgen spelers voor het eerst de kans om een nieuw wapen uit te proberen op hun favoriete beroep. Voorafgaand aan de volgende grote uitbreidingsupdate krijgen spelers de kans om de komende uitgebreide wapenvaardigheden te demonstreren en feedback te geven. Dit speciale bèta-evenement loopt van 28 november tot 3 december.

 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password