Guild Wars 2 – End of Dragons gaat verder in What Lies Beneath – Nu uit

Vanaf vandaag kunnen Guild Wars 2-spelers een nieuw avontuur beleven dat zich afspeelt op Cantha en waarin de commandant en zijn bondgenoten zich opnieuw voegen bij de gebeurtenissen van 2022’s End of Dragons. De nieuwe content, getiteld “What Lies Beneath”, is gratis voor alle spelers die de uitbreiding bezitten en bevat nieuwe beloningen, een nieuw verhaal en een nieuwe map genaamd de Gyala Delve. Deze locatie zal ook het kaartbrede meta-evenement The Jade Crisis bevatten.
Wat schuilt er onder het oppervlak van de Jade Zee? Voor een misleid team van mijnwerkers van de Jade Broederschap kan het antwoord veel sinisterder zijn dan verwacht. Meldingen van vreemd gedrag op de opgraafplaats trekken de commandant en hun bondgenoten aan, die de gevolgen van een mysterieuze ziekte ontdekken die de moeizaam bereikte stabiliteit van Cantha in gevaar kan brengen. Spelers moeten hun inspanningen coördineren in een gloednieuw meta-evenement dat zich over de hele kaart uitstrekt, om deze nieuwe bedreiging te bestrijden en uiteindelijk de bron van de ziekte te ontdekken.

Maar de angstaanjagende inzichten zijn niet het enige wat spelers hopen te krijgen van Gyala Delve: Nieuwe beloningen, waaronder een nieuwe Luxon-wapenset, een holografische cape en het Grijnzend Tahkayun-masker, bieden spelers nieuwe en thematische manieren om hun personages in Canthan-stijl uit te rusten. Deze, samen met verschillende andere prestaties en wapenskins, kunnen worden verdiend via gameplay. Maar wees gewaarschuwd, beloning is zelden mogelijk zonder een beetje risico.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password