GTA Online: The Criminal Enterprises nu beschikbaar

The Criminal Enterprises is nu beschikbaar

Get Back to Business met de nieuwste update voor GTA Online

Met een hittegolf die Zuid San Andreas laat smelten, stijgende benzineprijzen en een economie die op instorten staat, lijken we aan de afgrond te staan…

Maar dit is Los Santos, waar elk nadeel zijn voordeel heeft. Want de zwarte markt floreert en er is werk in overvloed in de nieuwste update voor GTA Online: The Criminal Enterprises. Nu voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc.

 

Entrepeneurs van alle soorten verleggen hun focus, passen zich aan en breiden hun werkzaamheden uit, waaronder:

Nieuwe Source Cargo-missies voor Executives die je kunt beginnen vanuit je kantoor en dagelijks een nieuwe Expert Cargo-missie. Ook is er nieuw magazijnpersoneel aangenomen die je helpen bij de inkoop en verkoop, waaronder je nieuwe manager Lupe die klaar staat om alle zakelijke kansen te benutten.

Voor MC Presidents is het tijd de inkomsten van de club te verhogen. Vul je bar met hulp van Sindy en open je deuren voor de beste klanten van de LS. Eigenaren van Custom Bike Shop’s kunnen nu verdienen aan hun liefde voor tweewielers door motors op te voeren voor betalende klanten. Heb je liever zwart geld? Geen probleem, er zijn ook nieuwe Clubhouse-contracten om je handen vuil aan te maken.

Nightclub Owners kunnen naar Tony Prince – of inloggen op hun computer – om nieuwe Club Management-missies te starten. In de hipste club van de stad is het altijd chaos: een paparazzi-plaag, herrieschoppers wegjagen en onbekwame vips in de gaten houden… Als je zoekt naar extra Goods kun je Yohan bellen en zal hij je verder helpen.

Voor alle Gunrunners: heb je bijna geen voorraad meer? Nieuwe Resupply-missies zijn nu beschikbaar. Wil je Research stimuleren in je Bunker en je handelsnetwerk uitbreiden? Bel dan Agent 14, want hij kan een deal sluiten met Ammu-Nation om van je overtollige wapenonderdelen af te komen.

 

Agent ULP keert terug in Operation Paper Trail
De auto’s op Highway 1 zijn niet de enigen die de stijgende benzineprijzen opmerken. Agent ULP van de IAA zit bovenop de zaak. Hij heeft details – en een flinke dosis benzinedampen –  opgevangen over een verregaande criminele samenzwering. Hij is ervan overtuigd dat de Duggans en de FIB samenspannen om de olieprijs te manipuleren. De gevolgen zijn ernstig en de details zijn schaars, maar hij zal binnenkort contact opnemen.
 

Nieuwe verbeteringen

The Criminal Enterprises bevatten verschillende verbeteringen om de GTA Online ervaring te verbeteren. Veel van deze verbeteringen zijn een resultaat van uitgebreide feedback die we hebben ontvangen via onze feedbackwebsite.

 

Bedrijfscomputers zijn nu toegankelijk in privésessies. Zo kun je op je gemak Sell- en Source-missies uitvoeren zonder het Armageddon van de competitieve markt. En voor iedereen die goed gaat op de Armageddon: in de toekomst volgt hiervoor een bonusverhoging.

 

Spelers kunnen nu in één keer alle munitie voor al hun wapens kopen via het interactiemenu. Je hoeft nu dus geen tijd meer te verspillen met het doorzoeken van de munitie-displays. Selecteer alles, laad je wapen en ga meteen door met het gevecht. En of je nu midden in een vuurgevecht een nieuw pantser aantrekt of eerste hulpverleent met een vijftiende EgoChaser, het Weapon Wheel helpt beide een stuk sneller te doen.

 

Meer nieuwe gameplayverbeteringen vanuit spelers zijn:

 

  • Een rebalance van de in-game economie en uitgebreide betalingen voor verschillende activiteiten om spelers meer vrijheid te geven in hoe ze opklimmen in de criminele rangen
  • Aanpassingen aan de bewapening en tegenmaatregelen van de Opressor MK II
  • Het maximumaantal eigendommen wordt verhoogd van 8 naar 10, waardoor extra ruimte voor voertuigen vrijkomt in je garage
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password