GTA Online presenteert een garage voor 50 voertuigen met meerdere verdiepingen , straatdealers, dagelijkse opslagplaatsen, deaddrops, de Toundra Panthere-sportwagen en nog veel meer

Het is tijd om je schitterende autocollectie uit te breiden. Aan de iconische Eclipse Boulevard in Los Santos staat namelijk een gloednieuwe garage met meerdere verdiepingen die capaciteit biedt  voor maximaal 50 voertuigen en unieke voorzieningen verdeeld over vijf ruime verdiepingen. Bovendien kunnen GTA+-leden tot 15 maart hun garage gratis opeisen.
Elke verdieping heeft een eigen chillplek, inclusief zithoek, drankjes, televisies en bewaking om het gespuis buiten in de gaten te houden. Als je in de garage bent kan je in het menu van de Eclipse Blvd Garage voor elke aparte verdieping kiezen uit verschillende decoratiestijlen.
Dit nieuwe, luxueuze voertuigparadijs en sociale ontmoetingsplaats is nu in GTA Online te koop via de in-game website van Dynasty 8.
 
De nieuwe Toundra Panthere sportwagen: beschikbaar tot 22 februari
Deze Franse, lichtgewicht sportwagen lijkt misschien op de automotive equivalent van een slanke sigaret, echter heeft deze elegante schoonheid nog steeds een killer punch. De Toundra Panthere (Sports) is beschikbaar tot 22 februari bij Legendary Motorsport en in de showroom van de Premium Deluxe Motorsport.
 
Los Santos Drug Wars escalatie
Terwijl de krachtige psychedelica van de Fooliganz zich verder verspreiden door de straten van de stad, worden overtreders steeds brutaler en gewaagder. Street Dealers zijn wanhopig op zoek naar nieuwe connecties. De kleinere criminelen zijn druk bezig met het inrichten van winkelpandjes in de stad en rivaliserende bendes zetten Stash Houses op die een rijp zijn om leeggeroofd te worden. In de openbare ruimtes zijn dead drops achtergelaten in de vorm van G’s Caches. Profiteer van deze nieuwe ontwikkelingen en pak je kans  om geld te verdienen.
Beroof nieuwe Daily Stash Houses
Houd de kaart in de gaten voor de nieuwe Daily Stash House – deze schuilplaatsen bevatten een verborgen voorraad GTA$ of producten, maar zitten ook vol vijanden. Voor een succesvolle overval moet je de deur intrappen, vijanden uitschakelen, de combinatie van de kluis vinden en deze kraken om weg te lopen met andermans drugs of geld.
Nieuwe Dead Drops: haal G’s Cache op
De dead drop is een klassieke drugshandel manoeuvre. In theorie trekt een achtergelaten, verdacht pakketje in de openbare ruimte minder aandacht dan handelaars die elkaar ontmoeten om illegale goederen uit te wisselen.
 
G’s Cache is een nieuwe, dagelijkse dead drop die opduikt op de kaart. Eenmaal in de buurt ervan hoef je alleen maar op zoek te gaan naar een rood knipperend licht en een piepend geluid. Vecht tegen de concurrentie en ontvang een flinke hoeveelheid GTA$, munitie en snacks.
 
En deze week ontvang je 50% bonus GTA$ en RP voor het succesvol bemachtigen van G’s Cache.
Bevoorraden nieuwe Street Dealers 
Street Dealers zijn de levensader van de drugshandel – ze hangen rond op verdachte straathoeken, verhandelen onderhands, veranderen dagelijks van locatie en betalen commissies die afhankelijk zijn van het marktaanbod. Verdien deze week 50% extra GTA$ als je ze voorziet van cocaïne, crystal meth, wiet en LSD, zolang je voorraad strekt (je moet hiervoor wel het Acid Lab of de bijbehorende MC Business bezitten).
 
Tip: Elke Street Dealer heeft een drug naar keuze waarvoor diegene een hogere prijs biedt. Dus sla je slag om je winsten te maximaliseren.
Stop de Shop Robbery
Zelfs winkels zijn niet veilig voor de stijgende misdaadgolf. Wanhopige overvallers hebben het gemunt op winkels in LS voor gemakkelijke inkomsten. Stop een Shop Robberydoor de inbreker en zijn rugzak te achtervolgen en uit te schakelen. Vervolgens kan je het gestolen geld terugbrengen, of voor jezelf houden, jij kiest. Tot 22 februari ontvang je dubbel GTA$ en RP.

Nieuwe, zeldzame beloningen voor het surfen op de misdaadgolf

Met de uitbreiding van de Los Santos Drug Wars klimt de straatcriminaliteit tot recordhoogte. In de loop van de komende twee weken wordt een bijdrage aan dit bruisende ecosysteem beloond met zeldzame voorwerpen, accessoires en verzamelobjecten:

 • Verkoop aan een Street Dealer om het Camo Roses Slab Denim-jack te ontvangen.
 • Verkoop drugs op straat op drie verschillende dagen en krijg de Budonk-adonk!-tattoo.
 • Verhandel op zeven verschillende dagen drugs op straat om het Painted Tiger-masker te krijgen.
 • Beroof een Daily Stash House en ontvang de Camo Roses Slab Cap.
 • Ontsnap op vijf verschillende dagen uit een Daily Stash House om het Purple X-Ray Emissive-masker te ontvangen.
 • Verzamel op 10 verschillende dagen de buit van een Daily Stash House en krijg het Red SC Dragon Revere Collar-shirt.
 • Verkrijg een G’s Cache om de Camo Roses Slab Canvas-schoenen te krijgen.
 • Verzamel tien keer de G’s Cache om een Red SC Dragon Revere Collar-shirt.

Voltooi deze uitdagingen voor 1 maart om je te kwalificeren (kledingbeloningen worden uiterlijk 10 maart in je garderobe bezorgd).

Alleen op PlayStation 5 en Xbox Series X|S

Premium Test Ride: Pegassi Weaponized Ignus
Critici zeiden dat het niet kon, maar Hao negeerde hun waarschuwingen en schoof een hoop extra pk’s onder de motorkap van de Pegassi Weaponized Ignus (Super). Tijd om de sceptici eens en voor altijd ongelijk te bewijzen. Bezoek Hao’s Special Works in de LS Car Meet om de Premium Test Ride van deze week van dichtbij te bekijken en er een ritje mee te maken.
 
De HSW Time Trial van deze week
Het landschap tussen North Chumash en Palomino Highlands is prachtig, maar als je echt op zoek bent naar een persoonlijk record in de HSW Time Trial van deze week, zal het niet veel meer zijn dan een veelkleurige waas buiten je raam.
Haal de Unholy Hellbringer en meer uit de Gun Van
Deze week voegt de Gun Van de futuristische Unholy Hellbringer toe aan zijn zwervende arsenaal. Volg de Gun Van om te profiteren van kortingen op reguliere Ammu-Nation-prijzen, waaronder 10% korting op Weapons, 15% korting op Throwables en 20% korting op de kosten van  Body Armor.
 
Het GTA+-lidmaatschap verhoogt deze kortingen en geeft je toegang tot exclusieve wapentinten, zoals de Lucha Libre-versies van de Baseball Bat en Knife. Bekijk hieronder de beschikbare selecties van deze week:
 
Unholy Hellbringer | Railgun | Combat PDW | Special Carbine | Service Carbine | Pistol .50 | Baseball Bat | Combat PDW | Knife | Molotovs | Tear Gas | Grenades
Biker Business bonussen
Bikers en Motorcycle Clubs vertegenwoordigen een louche kant van Zuid-San Andreas – een criminele onderneming die luidruchtig is over haar kwade bedoelingen. Deze week zullen alle Biker Businesses Goods produceren tegen het dubbele van de gebruikelijke snelheid, en Biker Business Resupply Missions zullen dubbele voorraden uitbetalen om direct aan de vraag te voldoen.
 
Dubbel GTA$ en RP bij Relay
Race door de straten van LS, wissel per ronde van rijtaak met je teamgenoot en verdien dubbele beloningen door de hele week Relay te spelen.
 
Premium Deluxe Motorsport Showroom
De Premium Deluxe Motorsport-showroom is een van de weinige plaatsen waar je de Toundra Panthere (Sports) tot en met 22 februari kunt kopen. Zorg ervoor dat je de trots van Simeon Yetarian bezoekt om zijn andere aanbod van dichtbij te bekijken, waaronder de Dinka Kanjo SJ (Coupe, 30% korting), Pegassi Toros (SUV), Vapid Hustler (Muscle) en Imponte Nightshade (Muscle, 30% korting).
  

Luxury Autos Showroom

Parkeer je huidige wagen buiten Record A Studios, kijk beide kanten op en steek de weg over om achter de etalage van de Luxury Autos Showroom een glimp op te vangen van de Maibatsu Penumbra FF (Sports) en Coil Raiden (Sports). Aanschouw, vergelijk statistieken of koop ze direct via het display.

Andere voertuigaanbiedingen rond Los Santos

Bezoek deze week The Diamond Casino & Resort om aan het Lucky Wheel te draaien. Misschien loop je weg met GTA$, RP, snacks, kleding, accessoires, een mysterieprijs of deGrotti Cheetah Classic (Sports Classic) die langzaam ronddraait op het nabijgelegen podium.

Coureurs die in de loop van deze week 5 LS Car Meet Series Races winnen, verdienen de Invetero Coquette Classic (Sports Classic) als Prize Ride. Op de Test Track in de car meet kunnen leden de Annis Euros (Sports, 30% korting), Vapid Dominator GTT (Muscle) en Übermacht Cypher (Sports) uitproberen, en dat allemaal zonder extra kosten.

GTA+
GTA+-leden kunnen tot 15 maart de volgende beloningen en bonussen claimen:

 • De nieuwe Eclipse Blvd Garage met 50 voertuigen, inclusief stijlkeuze
 • Een gratis Emperor Vectre (Sports) van Legendary Motorsport. Plus, de Mambas 24 en Sword Boy-liveries.
 • Lucha Libre tinten voor de Knife en Baseball Bat verkrijgbaar bij de Gun Van
 • 50% korting op Acid Lab Supplies, en meer…

Dit alles en meer voor slechts $5,99 per maand, inclusief een bonus van GTA$500.000 die bij de facturering wordt geleverd en automatisch op je Maze Bankrekening wordt gestort. Ga voor alle details naar de GTA+ website.

Kortingen 

Sluit je aan bij de criminele onderwereld door 35% korting te krijgen op Biker Clubhouses en hun upgrades en aanpassingen. Om de deal nog aantrekkelijker te maken, krijgenBiker Businesses en hun upgrades tot en met 22 februari ook 35% korting. Zodoende kun je jouw operatie nog sneller opvoeren. Zie hieronder voor de kortingen op voertuigen van deze week.

 • Imponte Nightshade (Muscle) – 30% korting
 • Dinka Kanjo SJ (Coupe) – 30% korting
 • Annis Euros (Sports) – 30% korting
 • Benefactor Krieger (Super) – 30% korting
 • Progen Emerus (Super) – 30% korting
 • Dewbauchee Vagner (Super) – 30% korting
 • Truffade Thrax (Super) – 30% korting
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password