GTA Online: Los Santos Drug Wars nu beschikbaar

Maak kennis met Los Santos Drug Wars, het eerste hoofdstuk van een nieuwe GTA Online-verhaalupdate met een bende nieuwkomers die onder leiding staan van Dax: een man die leeft op het randje en de ambitie heeft om de wereld te veroveren, rijk te worden en te klimmen naar de criminele top van Southern San Andreas.
Beleef zes nieuwe, wilde verhaalmissies terwijl je een bizarre groep nieuwkomers in Southern San Andreas helpt bij het opzetten van een onderneming die hoogwaardige hallucinogenen verkoopt vanuit een nieuw mobiel hoofdkwartier. Ook kun je je wagenpark met klassieke en moderne auto’s uitbreiden. Dat en nog veel meer in het eerste deel van Los Santos Drug Wars – nu verkrijgbaar op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en PC.
 
First Dose
Dax en zijn groep feestende non-conformisten, genaamd de Fooliganz, willen hun positie versterken door zich te vestigen in Blaine County. Ga op de reis van je leven en sluit je aan bij hun groep in een nieuwe uitvalsbasis – The Freakshop – en neem het op tegen The Lost MC en andere tegenstanders om de illegale drugshandel te veroveren. Voltooi de First Dose in zes nieuwe missies en schaf de nodige labapparatuur aan om toegang te krijgen tot een Acid Lab achterin de nieuwe MTL Brickade 6×6. Zet vervolgens je mobiele bedrijf op met je eigen merk voor geestverruimende middelen.
Begin met het beantwoorden van een telefoontje van Ron Jakowski en ontmoet de Fooliganz boven Liquor Ace in Sandy Shores. Verdien tot 22 december dubbel GTA$ en RP bij al deze nieuwe missies terwijl je Dax en de Fooliganz helpt om voet aan de grond te krijgen.
Maak kennis met de groep
 
Dax heeft veel verschillende gezichten: het San Andreas Department of Corrections kent hem als een gewelddadige, onzedelijke en schandelijke overtreder die onlangs is vrijgelaten, maar inmiddels vaste klant is. De Fooliganz erkennen hem daarentegen als hun leider, held, messias en iemand die bereid is alles te doen voor de zaak. Dax zal je eerste punt van contact zijn bij First Dose.
 
De Fooliganz zien zichzelf niet zozeer als een bende, maar meer als een hechte familie van buitenbeentjes met ravers, verslaafden en verschoppelingen uit alle lagen van de bevolking – inclusief Luchadora: een metalhead worstelaar die een gemeenschap vond in de Fooliganz en opklom tot Dax zijn trouwe tweede man.
Een goede samenwerking draait om chemie. De Fooliganz hebben hulp nodig bij het opzetten en onderhouden van de distributie in Los Santos en Blaine County. Labrat, de vaste chemicus van de Freakshop, zal je helpen de operatie op te starten.
  
Ron Jakowski is zo paranoïde dat zijn vrienden zeggen dat hij de binnenkant van zijn bucket hat bekleedt met aluminiumfolie, maar deze keer is de achterdochtige Ron echt iets op het spoor. Nu Trevor weg is, heeft hij de louche psychedelische onderwereld van de Fooliganz ontdekt. Hij neemt binnenkort contact met je op over de kans om je bij het circus aan te sluiten.
 
De Acid Business
Wil je de wijde wereld van de psychedelica in? Voltooi alle First Dose-missies om de MTL Brickade 6×6 te stelen. Een zwaar voertuig met een Maibatsu Manchez Scout C motorfiets inbegrepen, die in de Freemode kan worden aangevraagd en wordt gebruikt om Acid Product af te leveren.
Zodra je de nodige labapparatuur hebt aangeschaft, wordt de Brickade 6×6 je hoofdkwartier om onderweg je eigen partydruppels te maken. De getalenteerde Mutt zal je helpen je nieuwe bedrijf op te starten. Installeer de Acid Lab-upgrade in The Freakshop en haal de ingrediënten in huis door voorraden te bestellen óf door ze met grof geweld aan te schaffen.
Het inkopen van voorraden kan zo eenvoudig zijn als Mutt betalen om ze te bestellen, of je kunt je handen vuil maken door afval te stelen van Humane Labs. Je eigen mouwen opstropen en een korte dienst draaien zal zelfs de productiesnelheid verhogen. Eenmaal gekookt, moet het eindproduct worden geleverd aan potentiële kopers en uit de handen van de autoriteiten worden gehouden.
  
The Freakshop
De groep is zo groot als een circus, maar er is geen tent ter wereld groot genoeg voor ze. Gelukkig kunnen de Fooliganz hangen, koken en trippen in The Freakshop: een psychedelisch toevluchtsoord onder de Los Santos Highway. Hier heb je toegang tot een Weapon Workshop waar je je arsenaal, MTL Brickade 6×6 en Maibatsu Manchez Scout C kan upgraden.
 
Je pas verworven Brickade 6×6 mag dan lijken op een betonblok op wielen maar als je hem in de Freakshop stalt, kun je hem uitgebreid aanpassen naar je eigen smaak. Stem de motor, het pantser, de remmen en meer af om je mobiele bedrijf om te vormen tot een onstopbare kracht op de weg. Pas je nieuwe Manchez Scout C motorfiets aan om nog sneller producten af te leveren, en je bent goed op weg om de meest gerenommeerde naam in de hallucinogene middelen industrie te worden.
  
Zoeken en ontdekken
Er is veel veranderd sinds Dax in de gevangenis zat, hij ervaart een cultuurschok en vindt het moeilijk aan de nieuwe buitenwereld te wennen: iedereen rookt tegenwoordig, wiet is legaal, en allerlei bendes hebben de markten overgenomen die de Fooliganz vroeger runden.
Help hem op de controlelijst van de FIB te komen voor activiteiten als inmenging, het saboteren van rivaliserende drugsoperaties door gewassen te vergiftigen, het plaatsen van op afstand bedienbare bommen en andere listen. Nadat je je bij de groep hebt aangesloten en hun duistere leider hebt ontmoet, pak je je telefoon om contact op te nemen met Dax om Fooligan Jobs aan te vragen die de hele week dubbel GTA$ en RP opleveren.
 
Deze week vijf nieuwe auto’s
Överflöd Entity MT
De zoektocht van Överflöd om een hypercar te bouwen die duizelingwekkende snelheden kan bereiken en toch met alle wielen op het asfalt blijft, heeft wellicht zijn hoogtepunt bereikt met de Entity MT Super-auto, die nu verkrijgbaar is bij Legendary Motorsport en in de showroom van Luxury Autos.
Spelers op PlayStation 5 en Xbox Series X|S kunnen tijdens de LS Car Meet unieke HSW-upgrades toepassen om de ware vorm van de Entity MT te ervaren.
 
Annis 300R
Na vier decennia techniek en prestaties te hebben geperfectioneerd, presenteert Annis de ultieme megamix van hun grootste hits. En als de throwback elementen je niet overtuigen, ga dan naar de garage van je Agency om wat Imani Tech Upgrades toe te voegen in de vorm van een Missile Lock-On Jammer, Remote Control Unit, Slick Mines en Armor Plating.

De Annis 300R Sportwagen is verkrijgbaar bij Legendary Motorsport, maar alleen tot 28 december. Je kan de 300R ook van dichtbij bekijken en uitproberen in de showroom van Simeon’s Premium Deluxe Motorsport.

Declasse Tulip M-100
Iedereen herinnert zich de ervaringen op de achterbank van de tweedeurs Tulip M-100 Muscle-auto –  oprechte gesprekken met taxichauffeurs, de dronken tirades, de kots op het dashboard. Nu is je kans om voor de verandering voorin te zitten, en met slechts twee deuren, is het goede nieuws dat niemand de onzin kan uithalen die jij vroeger uithaalde.
De Declasse Tulip M-100 is nu verkrijgbaar via Southern San Andreas Super Autos.
Zirconium Journey II
De Journey II Van is ontworpen met het oog op verre reizen, maar toen de huizencrisis de dromen van de meeste mensen om ooit een eigen huis te bezitten in duigen deed vallen – leek het leven in een recreatievoertuig ineens een stuk aantrekkelijker.
 
Verwen jezelf – en je mid-life crisis – met de Zirconium Journey II, nu verkrijgbaar bij Southern San Andreas Super Autos en maak een proefrit bij Premium Deluxe Motorsport.
 
Verbeterde BF Surfer
In het midden van de vorige eeuw verliet een hele generatie van would-be Yuppies de maatschappij om tie-dye te dragen, wierook te branden en hun ouders af te zeiken. De BF Surfer was hun favoriete voertuig. De nieuwe en verbeterde aangepaste versie van de geliefde camper geeft het hippie-symbool een 21e-eeuwse facelift inclusief een bijpassende motor.
De BF Surfer Custom Van is nu verkrijgbaar bij Southern San Andreas Super Autos, of maak een proefrit bij Premium Deluxe Motorsport.
En als onderdeel van Los Santos Drug Wars kan je de komende weken en maanden nog een lading nieuwe voertuigen in de winkels verwachten.
Honderden nieuwe kleding-items

Van Freakshop geschikte Fatal Incursion-tattoos en Logger Boots tot knusse nieuwe onesies en kleurrijke Ugglies, nieuwe kleding en tattoos zijn gearriveerd bij lokale winkels in heel San Andreas, met honderden nieuwe items. En kijk de komende weken en maanden in de evenementen uit naar een grote verscheidenheid aan bedrukte, geborduurde en unieke kledingstukken.

Ervaringsverbeteringen

De update van vandaag introduceert ook hogere uitbetalingen in Smuggler’s Sell-missies als onderdeel van het in evenwicht brengen van de economie, en een reeks verbeteringen die grotendeels zijn gebaseerd op feedback van spelers, zoals het starten van Business Sell-missies vanuit de Benefactor Terrorbyte in elke sessie, het solo aangaan van Agatha’s Casino Story-missies, en meer.

Spelers die de contactenlijst van hun iFruit willen inkorten voor snellere toegang tot hun favoriete contacten, kunnen nu kiezen welke namen ze willen tonen/verbergen via het interactiemenu de Inventory en Phone Contact Favorites te selecteren.

 

En zoveel meer…

Los Santos Drug Wars gaat de komende weken en maanden verder met nieuwe voertuigen, wereldgebeurtenissen en gameplay-updates – volgende week te beginnen met nieuwe feestelijke gelegenheden en verzamelobjecten. Begin volgend jaar kun je bijvoorbeeld verwachten dat Downtown Cab Co. op zoek gaat naar nieuwe voorwerpen, een reizende Gun Van met exclusieve items, straatdealers die premies willen betalen voor je product, een nieuwe garage met de meeste voertuigopslag ooit, en nog veel meer.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en wees voorbereid op de laatste dosis wanneer je die het minst verwacht…

Heists Challenge Award
De GTA Online gemeenschap blijft keer op keer verbazen. Het collectieve succes van de spelers die dit jaar samen meer dan 4 biljoen GTA-dollar hebben buitgemaakt tijdens de Heists Challenge legt de lat nog hoger en verviervoudigt het totaal van de Heist Challenge van 2020.

Als beloning kunnen alle GTA Online spelers van 16 tot en met 18 december gratis de gloednieuwe Declasse Tahoma Coupe Muscle-auto ophalen. Vervolgens zal de Tahoma Coupe op grote schaal te koop worden aangeboden bij Southern San Andreas Super Autos.

Creeër je eigen Hao’s Special Works Races
Omdat we de tools voor onze getalenteerde community van makers willen blijven verbeteren en uitbreiden, is de HSW Race Creator nu beschikbaar voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S. Maak aangepaste circuits voor de best presterende voertuigen in Southern San Andreas – of zet een van je bestaande races om in een HSW Race. Bewijs dat je het in je hebt door Hao’s Intro Race te voltooien en toegang te krijgen tot de HSW Race Creator.
 
In de showrooms deze week
Bezoek Simeon’s Premium Deluxe Motorsport Showroom om een blik te werpen op drie van de nieuwe voertuigen van deze week – de Zirconium Journey II, BF Surfer Custom Vans, en de Annis 300R (Sports) – evenals de pittige Benefactor Krieger (Super) en Karin Everon (Off-Road).

Ondertussen zijn in de etalage van de Luxury Autos Showroom de nieuwe Överflöd Entity MT (Super) en de Progen Itali GTB (Super: 30% korting) te bewonderen rn beschikbaar voor HSW-upgrades.

Andere aanbiedingen in de stad
Draai aan het geluksrad in The Diamond Casino & Resort – en als je heel veel geluk hebt, loop je weg met de sleutels van de nieuwe Zirconium Journey II Van op het podium.

Bezoek deze week op elk moment de LS Car Meet’s Test Track om een proefrit te maken in de Benefactor Stirling GT (Sports Classic: 30% korting), Pfister Growler (Sports) en Vapid Dominator ASP (Muscle). Bovendien verdienen vastberaden kandidaten die drie dagen achter elkaar in de top 3 eindigen in Street Races de Enus Windsor Drop (Coupe).
En breid je wagenpark uit met 30% korting deze week op de Progen Itali GTB (Super), Karin Kuruma (Sports) en Buckingham Vestra (Plane).
GTA+
GTA+ leden profiteren van exclusieve voordelen tijdens de nieuwe, meerdelige Los Santos Drug Wars-update waarbij je je psychedelische productiebedrijf op kan zetten. Dit alles inclusief de Acid Lab-upgrade voor de nieuwe MTL Brickade 6×6 na het voltooien van First Dose – Off the Rails en het verkrijgen van de benodigde labapparatuur, evenals:

 

  • De Buckingham Alpha-Z1 Plane van Elitás Travel
  • Hangar A17 bij LSIA, ook kan je hier zonder kosten naartoe verhuizen
  • 50% snellere Acid productiesnelheid
  • 1.5X GTA$ en RP-bonussen bij nieuwe verhaalmissies, bovenop de bonussen van deze week komt dit uit op een bonus van driedubbel GTA$ en RP
  • 1.5X GTA$ bij Payphone Hits en bij het voltooien van Assassination-bonussen
  • Gratis Holiday Clothes, inclusief de ‘Have You Seen Me?’ Sweater, het Red-nosed kostuum, en The Nutcracker kostuum
  • 50% korting op alle Armor Upgrades, en meer
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password