Gruwelijke mutanten en zombies in overvloed in Atari’s nieuwe tactische RPG, Days of Doom.

Atari – een van ‘s werelds meest iconische consumentenmerken en producenten van interactief entertainment – is verheugd om vandaag het volgende deel in de reeks originele games te onthullen: Days of Doom, een tactische turn-based roguelite die zich afspeelt in een onorthodoxe post-apocalyptische wereld. Days of Doom komt later dit jaar uit op Windows PC, Nintendo Switch, PlayStation 4/5, Xbox One, X|S en Atari VCS. Days of Doom vindt een beproefde formule opnieuw uit, met eigenzinnige personages, onverwachte vijanden en intense, boeiende gevechten tegen een levendige en griezelige achtergrond.

Days of Doom tart de conventionele opvattingen over de eindtijd en is een spannende post-apocalyptische odyssee die zich afspeelt in een kleurrijke, chaotische wereld waar zombies, raiders, zombie-rovers en gemuteerde hagedissen vrij rondlopen. Je begint aan een epische reis om door een verraderlijke woestenij te navigeren en tussen het puin een toevluchtsoord te bereiken. Gewapend met een bescheiden groep uniek geschoolde overlevenden moet je strategisch manoeuvreren door hordes ondoden en andere bedreigende tegenstanders, je zuurverdiende middelen beheren en tactieken bedenken waarmee je de ondoden en gemuteerde zwermen te slim af bent.

Het beheersen van de kunst van turn-based gevechten is essentieel om te overleven in dit gemartelde rijk. Elke archetypische karakterklasse beschikt over unieke vaardigheden die, wanneer ze vakkundig worden ingezet, het tij van de strijd kunnen keren. Begin de chaos met Pyro en zet je vijanden in vuur en vlam voor langdurige schade. Ontketen het onstuitbare duo Hydromancer en Thrasher, een formidabel duo dat vijanden met waterige aanvallen doordrenkt en voor elektriserende verrassingen zorgt. Hoewel de kansen onoverkomelijk lijken, is strategisch gebruik van de talenten van elke klasse, gecombineerd met tijdige upgrades en nieuwe vaardigheden, de sleutel tot het overwinnen van de ondode (of anderszins verontrustende) bedreigingen.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password