Groter, scherper, sneller! MotoGP 22 aangekondigd voor 21 april 2022

Milestone en Dorna Sports S.L. presenteren met trots MotoGP22, het volgende hoofdstuk in de populaire serie van motorracesimulaties. MotoGP22 verschijnt op 21 april 2022 voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en Steam.

MotoGP22 bouwt voort op de sterke basis van de franchise met vele geweldige nieuwe features. (NINE) Season 2009 is een gloednieuwe mode die spelers één van de spectaculairste seizoenen in de MotoGP-geschiedenis opnieuw laat beleven. Spelers kunnen genieten van een echte documentairefilm met commentaar van Mark Neale, de regisseur van de beste MotoGP-documentaires, met meer dan 50 minuten aan originele beelden van het 2009-seizoen. Maar spelers worden niet alleen toeschouwers van deze geschiedenis, ze kunnen er ook zelf aan deelnemen! Spelers kunnen de spannendste uitdagingen en meest iconische momenten opnieuw beleven en zelf de uitkomsten ervan bepalen. Zo kunnen spelers in de laarzen van legendarische coureurs als Rossi, Pedrosa, Stoner en Lorenzo nu hun eigen draai aan de motorrace-geschiedenis geven!
Dit jaar bevat MotoGP22 ook nieuwe features die speciaal zijn toegevoegd voor nieuwkomers en spelers die hun stijl en de gameplay-mechanics naar een hoger niveau willen tillen. Met de aangepaste Tutorial en de nieuwe MotoGP Academy kan iedereen nu kampioen worden!

De aangepaste Tutorial biedt toegang tot een serie korte gameplay-sessies met speciale regels. Deze helpen spelers de basics van de game te doorgronden en te laten wennen aan de besturing van hun motorfiets. De nieuwe MotoGP Academy leert spelers hun race-stijl te perfectioneren om op elke baan de snelste te zijn, via specifieke uitdagingen die zijn gefocust op elektronica, bandenverbruik, temperatuur van de remmen en de verschillen tussen de drie hoofdklasses.

Daarnaast help het Adaptive Difficulty System spelers met in-game pop-up-berichten over hoe ze het moeilijkheidsniveau kunnen afstemmen op hun vaardigheden.  De game kan bijvoorbeeld adviseren om het niveau te verlagen als spelers specifieke uitdagingen niet halen, tips geven als spelers vaak vallen, of aanraden om de tutorial die focust op bandenverbruik te spelen als spelers een race met versleten banden uitrijden. Deze hints verschijnen aan het eind van de race, en spelers kiezen zelf of ze deze suggesties wel of niet volgen.

MotoGP22 is verbeterd in alle facetten. Spelers kunnen nu een echte next generation-ervaring beleven, dankzij de volgende features:

  • Een nooit eerder vertoond niveau van realisme: nieuwe gezichtsanimaties, verbeterde 3D-personages en 3D-pits
  • Ride Height Device: spelers kunnen het vergrendelingsmechanisme van de RHD handmatig beheren en zelf de veringcompressie van de motorfiets regelen
  • Verbeterde tracks: baanoppervlakken zijn verbeterd voor een betere race-ervaring
  • Verbeterd ophangingssysteem: verfijnd voor een realistischer gevoel wanneer over de curbs wordt geracet
  • Temperaturen van banden en remmen worden nu beïnvloed door de slipstream, voor zowel spelers als computergestuurde coureurs
  • Bandenvervorming: realistische vervorming van banden maakt de ervaring nóg realistischer

Groter, scherper, sneller!

MotoGP22 omvat het volledige 2022-seizoen met alle officiële content, inclusief 120+ officiële coureurs en 20+ officiële circuits. Daarnaast zijn 70+ historische coureurs en motoren beschikbaar om de emoties uit vervlogen MotoGP-tijden nieuw leven in te blazen.

De Managerial Career is terug, zodat spelers weer hun eigen team kunnen creëren of lid kunnen worden van een echt team. Daarbij kunnen spelers elk aspect van de strategie bepalen, van Bike Development tot het personeel dat de coureur zal ondersteunen. Spelers kunnen ook het seizoen zelf aanpassen en uit een andere set kalenders kiezen welke Grand Prix ze willen spelen.

Voor het eerst in de serie biedt MotoGP22 een veelgevraagde splitscreen-stand voor 2 spelers, online multiplayer en cross-play via consoles van dezelfde familie.

 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password