Grote update voor War Thunder!

Gaijin Entertainment kondigt aan dat de nieuwe grote content update “Air Superiority” voor de online militaire actiegame War Thunder half december uitkomt. De game bevat de beroemde tweemotorige gevechtsvliegtuigen Su-27 en F-15, de modernste tanks T-90M en M1A2 SEP V2 TUSK II, en tientallen andere nieuwe militaire voertuigen voor op de grond, op zee en in de lucht.

Het Amerikaanse F-15 gevechtsvliegtuig, bijgenaamd Eagle, is een van de beroemdste vliegtuigen van het einde van de 20e eeuw. In 1979 vochten vroege versies met succes luchtduels uit met straaljagers van Sovjetmakelij in de Libanonoorlog en begin jaren negentig speelde de F-15 een cruciale rol in het verkrijgen van luchtoverwicht in de eerste Irakoorlog. De F-15 is momenteel in dienst in de Verenigde Staten, Japan, Israël (alle drie deze landen krijgen lokale versies van het vliegtuig in War Thunder) en Saudi-Arabië, terwijl de modernisering en productie van nieuwe vliegtuigen doorgaat.

De Su-27 (NATO aanduiding: Flanker) werd in de USSR gemaakt als aanvulling op de lichtere en goedkopere MiG-29 en kwam halverwege de jaren tachtig in gevechtsdienst. De Su-27’s namen deel aan verschillende lokale conflicten – in de oorlog tussen Ethiopië en Eritrea schoten ze bijvoorbeeld drie vijandelijke vliegtuigen neer zonder verliezen te lijden. De originele Su-27 is in dienst bij 11 landen en China gebruikt een lokale versie van het vliegtuig genaamd de Shenyang J-11 (die ook in War Thunder zal verschijnen).

M1A2 SEP V2 TUSK II is de nieuwste versie van de Abrams main battle tank met extra bepantsering voor stedelijke gevechten en moderne elektronica. Er is een op afstand bedienbare module met een groot-kaliber machinegeweer met een eigen richtsysteem toegevoegd aan de koepel en de koepel en de rompzijden zijn bedekt met modules van de nieuwe ARAT II dynamische bescherming.

De T-90M is de meest geavanceerde vertegenwoordiger van de T-90 familie met een nieuwe gelaste koepel met een ingebouwde modulaire Relict ERA, een nieuw vuurleidingsysteem en een veiligere plaats voor munitierekken. De tankcommandant heeft een nieuw panoramisch vizier gekregen en er is een warmtebeeldcamera toegevoegd aan het vizier van zowel de commandant als de schutter.

Onder de nieuwe oorlogsschepen valt de lichte kruiser USS Roanoke op. Zijn twaalf snelvuurkanonnen van 152 mm kunnen zowel marinedoelen als vliegtuigen raken! Het schip heeft ook een massief 88 mm dik intern gepantserd dek, waardoor het voor lichte kruiserstandaarden behoorlijk duurzaam is.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password