Grote nieuwe gebiedsuitbreiding ‘Varlamore Part One’ brengt vandaag epische avonturen en een enorme nieuwe wereld naar Old School RuneScape

Jagex is verheugd de langverwachte release van Varlamore Part One aan te kondigen, het eerste deel in een grote nieuwe gebiedsuitbreiding voor de geliefde MMORPG Old School RuneScape, die vandaag beschikbaar is voor Old School RuneScape-leden.

Stap in het glanzende koninkrijk Varlamore en beleef ongeëvenaarde nieuwe avonturen in de meest uitgebreide update van Old School RuneScape tot nu toe. Ga op epische quests, neem het op tegen geduchte vijanden, overwin nieuwe uitdagingen, ontdek unieke skilling-activiteiten en ontgrendel de geheimen van een uitgestrekt, nieuw land in de grootste gebiedsuitbreiding ooit van Old School RuneScape.

Ervaar een rijk nieuw gebied vol geschiedenis en overlevering, waar je alleen of samen met andere spelers kunt spelen om de geheimen te ontdekken en nieuwe uitdagingen te overwinnen. Ga de strijd aan in het Fortis Colosseum, een epische nieuwe arena voor PvM-veteranen, waar je dreigende vijanden tegenkomt in een innovatieve nieuwe gevechtsproef. Ga op een zoektocht naar de Perilous Moons, de thuisbasis van drie legendarische eindbazen, in een nieuwe kerker die is ontworpen voor zowel solospelers als groepen die op zoek zijn naar spannende gevechtservaringen en unieke beloningen.

Ontdek The Hunter Guild en ga op zoek naar klassieke wezens en gloednieuwe wezens die door het koninkrijk Varlamore zwerven met het gloednieuwe Hunters’ Rumours-systeem. Vind diverse vaardigheden en breid je vaardigheden als mijnwerker, bidder en dief uit met de nieuwe trainingsactiviteiten Botscherven delven, Offeren aan Ralos en zakkenrollen, inbreken en binnendringen.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password