Grote My Time At Sandrock Update nu live voor PS5 en Xbox Series S/X

De update van vandaag voor de PlayStation 5- en Xbox Series S/X-versies van My Time At Sandrock bevat een groot aantal indrukwekkende verbeteringen en nieuwe wapens in de game, aanpassingen, een eindspel-dungeon en een achtbaan voor bouwers om van te genieten.

Om dit te vieren hebben Pathea en PM Studios een overzichtsvideo uitgebracht met alle nieuwjaarscontent van de game, die je hier kunt bekijken:
Hieronder vind je een volledig overzicht van alle nieuwe content:

  • NIEUW! Zeg hallo tegen het Keyboardzwaard! Ervaar nieuwe quests, wapens en kapsels die zijn ontworpen in samenwerking met de backers van My Time at Sandrock Kickstarter. Deze nieuwe content biedt meer aanpassingsopties voor personages (van prachtig tot bizar), meer gevechtskeuzes en twee nieuwe questlines met emotionele impact.
  • NIEUW! Roguelike eindspel kerker genaamd Dead Sea Ruins, gelegen in Lab 7, zal de gevechtsvaardigheden van zelfs de meest geharde avonturier testen.
  • NIEUW! Achtbaan en draaimolen in het themapark Catori World.
  • NIEUW! NPC-koken en herhaalbare dagelijkse zijmissies – Kook heerlijke gerechten met je partner in het spel en begin aan dagelijkse missies.
  • NIEUW! Briefsysteem waarmee spelers in-game post van hun ouders kunnen ontvangen en foto’s van bepaalde NPC’s die worden toegevoegd als memorabele momenten in het in-game verhaalalbum.
  • NIEUW! Magisch Spiegelplantsysteem waarmee bouwers het oogsten, besproeien en andere landbouwacties eenvoudiger kunnen beheren.

Bovenstaande nieuwe content komt bovenop de meer dan 50 verbeteringen aan de levenskwaliteit en bugfixes, variërend van het toevoegen van een v-sync toggle voor grafische opties tot het realistischer laten knipperen van personages. Bekijk de volledige samenvatting van de patchnotitie via de My Time At Sandrock-subreddit – https://www.reddit.com/r/MyTimeAtSandrock/

 

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password