Grote multiplayersale begint morgen op Nintendo Switch

Tijdens de grote multiplayersale krijgen spelers tot 75% korting op diverse multiplayer-games voor de Nintendo Switch. Deze sale in de Nintendo eShop begint op donderdag 1 april om 15:00 CEST en eindigt op  zondag 11 april om 23:59 plaatselijke tijd.
Of je nu tegenstander met inkt wil bekogelen in Splatoon 2, tegen vrienden wilt racen in Crash Team Racing Nitro-Fueled, of spectaculaire gevechten wilt beleven in Dragon Ball FighterZ, er zijn multiplayer-titels voor elk type speler in de aanbieding. Dus ook voor spelers die graag puzzelen met Puyo’s en Tetrimino’s in Puyo Puyo Tetris 2, sterren verzamelen op de digitale spelborden van Super Mario Party, of samen met andere spelers demonen slachten en loot verzamelen in Diablo III: Eternal Collection.
Vergeet niet om morgen, als de sale is begonnen, naar de Nintendo eShop te gaan voor meer aanbiedingen en informatie.
De grote multiplayer-sale in de Nintendo eShop begint op donderdag 1 april om 15:00 CEST en eindigt op zondag 11 april om 23:59 plaatselijke tijd. Meer dan 190 multiplayer-games voor de Nintendo Switch zijn die periode met korting te koop, waaronder Splatoon 2, Diablo III: Eternal Collection, Super Mario Party en vele andere hoogtepunten.
Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password