Groovy Central, de Epic Dance Battle Game met Kinetix’ AI, brengt je waanzinnige vaardigheden naar Roblox

Kinetix, een pionier op het gebied van AI-gestuurde 3D-animatie, heeft vandaag een samenwerking aangekondigd met spelontwikkelaar Retro Shrimp voor Groovy Central, een nieuw 3D-dansspel dat wordt gebouwd op het Roblox-platform. Het spel zal gebruik maken van Kinetix’ krachtige AI-gestuurde animatietechnologie om unieke dansbewegingen te creëren voor spelers terwijl ze elkaar uitdagen in multiplayer online dance-offs. Groovy Central wordt ontwikkeld door Retro Shrimp, de succesvolle maker van verschillende toonaangevende games op het Roblox-platform, waaronder Skate Park, dat meer dan 250 miljoen keer is gespeeld, en komt in de zomer van 2022 uit. Groovy Central is een belangrijke mijlpaal in het bouwen van een nieuwe categorie games die gebruik maken van AI om gebruikers te helpen unieke, leuke en aangepaste gameplay-elementen te bouwen en te delen.

Door gebruik te maken van Kinetix’ no-code AI-gestuurde animatie engine, zullen spelers in Groovy Central meedoen aan, jureren in, of toekijken bij multiplayer dansgevechten op het Roblox platform. Dansers en hun bewegingen zullen volledig aanpasbaar zijn, gebaseerd op een enorme bibliotheek van vooraf gemaakte dansen geleverd door Kinetix, en als deelnemers credits verdienen met het winnen van dans gevechten, zullen ze in staat zijn om hun eigen unieke dansbewegingen te creëren! Dit aanpassingsgemak maakt het mogelijk om door gebruikers gegenereerde content op grotere schaal uit te breiden dan platforms die uitgebreide technische kennis vereisen en stelt gebruikers in staat zich meer te richten op creatieve elementen, zoals de danspassen zelf.

Kenmerken van Groovy Central zijn onder andere:

  • A Dancer of Your Own: Tientallen vooraf ontworpen dansbewegingen zullen bij de lancering beschikbaar zijn en klaar om aan te passen. Als spelers credits verdienen voor overwinningen, kunnen ze de mogelijkheid ontgrendelen om hun eigen danspassen te bouwen en te kopen! Het is de ultieme vorm van zelfexpressie via dansen!
  • Spelen, jureren of gewoon swingen: Groovy Central is een sociale ervaring waarin spelers kunnen doen wat ze willen, of ze nu meedoen aan de actie, helpen een winnaar te kiezen of gewoon wat rondhangen in de virtuele clubs en met elkaar kletsen.
  • Meerdere omgevingen: Dans binnen of buiten, met clubs, openluchtmuziekpodia en meer gepland als “strijdtoneel” voor dansers. 3D-omgevingen zijn voorzien van schitterende geanimeerde effecten, van kleurrijke dansvloeren tot coole landschapsobjecten, waaronder piramides, bossen en meer.De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password