Gripper, de High Octane Cyberbike Boss Gauntlet, komt naar Steam Next Fest

Heart Core kondigt aan dat hun aankomende actiespektakel, Gripper, naar Steam Next Fest gaat. Ervaar vanaf 6 februari een episch eindbaasgevecht, intense Cyberbike-rijden en slechts een glimp van het hartverscheurende verhaal dat wacht op de volledige release.
Gripper is een sci-fi actietitel die zich afspeelt in een instortende wereld van schurkenstaten en angstaanjagende machines. Spelers spelen als de Cyber-biker None samen met zijn metgezel Cat-Kit en ontdekken al snel dat een van deze AI, genaamd Zero, niet alleen de oorzaak is van de verslechtering van de wereld, maar ook van de verdwijning van None’s ouders. Het is dus tijd om je door de overgebleven realiteit te haasten, door alle uitdagingen in de weg te verslaan en je uitrusting te upgraden om te proberen het mechanische monster dat Zero is uit te schakelen.

De belangrijkste kenmerken van Gripper zijn:

  • Grijp en scheur tot het klaar is: Gebruik je Cyberbike-grijphaak om intimiderende eindbazen in alle soorten en maten te verscheuren.
  • Hou van de geur van brandend rubber: baan je een weg door intense tunnelbanen, waarbij je razendsnel gevaren en valkuilen ontwijkt.
  • Familie komt op de eerste plaats: Beleef het verhaal van een gebroken gezin en de beproevingen om het weer bij elkaar te brengen.
  • Welkom in de toekomst: Ervaar een betoverende mix van visuele pracht en synthbeats die je onderdompelen in een buitenaardse wereld.

 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password