GRIP: Combat Racing nu verkrijgbaar – Launch Trailer

Mindscape, Wired Productions Ltd. en ontwikkelaar Caged Element kondigen vandaag de wereldwijde release van GRIP: Combat Racing aan. De snelle arcade-combat-racer en spirituele opvolger van Rollcage is nu verkrijgbaar op PlayStation 4, Nintendo Switch en PC.

GRIP: Combat Racing is geïnspireerd door de Rollcage-games van de late jaren ‘90 en wordt gemaakt door een zeer ervaren team, waaronder Rollcage-veteraan Robert Baker. GRIP: Combat Racing viert de terugkeer van de snelle arcade-combat-racers, met een spannende race-ervaring waarbij totale vernietiging vereist is om als eerste de finish te passeren. Verwacht prachtige visuals, spectaculaire in-game physics en al het mooie dat de huidige generatie hardware en Unreal® Engine 4 met zich meebrengen. Met split-screen races en toernooien zijn onvergetelijke spelmomenten gegarandeerd: zowel online als offline.

Om de lancering van GRIP: Combat Racing te vieren, is vandaag direct een bonustrack toegevoegd genaamd ‘SAAT Coast’. In SAAT Coast race je door een gevaarlijke jungle, en zul je alles op alles moeten zetten om heelhuids de finish te bereiken. Na release zal de ontwikkelaar tracks aan de game toe blijven voegen, zonder dat spelers daarvoor extra hoeven te betalen.

“Het maken van GRIP was als een ontzettend toffe achtbaanrit,” zegt Chris Mallinson, Game Director van GRIP: Combat Racing. “We zijn ongelooflijk dankbaar voor alle mensen die hebben geholpen om onze visie waar te maken. We kijken er naar uit om na de lancering nog meer content naar de game te brengen en we zijn verheugd om te zien hoe de game is ontvangen.”

Leo Zullo, Managing Director bij Wired Productions, voegt toe: “Wat het team van Caged Element van GRIP heeft gemaakt, is gewoon ongelooflijk. Ze werkten als een team, verspreid over de hele wereld. Hun passie heeft ze ertoe gezet iets te creëren waar een studio van tien keer hun omvang trots op zou zijn. We zijn erg blij dat gamers eindelijk onze grootste release tot nu toe kunnen spelen.”

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password