Grindstone kondigt Preserve aan, het gezellige puzzelspel dat in de zomer van 2024 op de pc verschijnt

Grindstone kondigt met trots Preserve aan, de gezellige nieuwe puzzelgame voor natuurbouw die in de zomer van 2024 naar de PC komt. Preserve, ontwikkeld door Bitmap Galaxy, is een ontspannende spelervaring waarin je een levendig ecosysteem tot bloei brengt door planten en dieren slim te plaatsen en zo een perfecte symbiose naar wens te creëren. Creëer diverse biome habitats met verschillende natuurlijke omgevingen, van alpenbossen en dorre woestijnen tot prachtige Caribische riffen, elk met hun eigen dieren en planten en natuurlijk uitdagingen.

Over Preserve

Preserve is een puzzelspel dat spelers meeneemt op een reis naar een harmonieus ecosysteem. Het doel is om een bloeiend en divers bioom te creëren en in stand te houden, waar elk onderdeel in symbiotische harmonie samenleeft. Door strategisch te denken en een scherp oog voor balans te hebben, krijgen spelers de macht om een breed scala aan planten en dieren te plaatsen en zo een omgeving samen te stellen die aan hun voorkeuren en aspiraties voldoet.

Verticale kaartuitbreiding – In Preserve kun je de kaart niet alleen horizontaal uitbreiden, maar heb je ook de mogelijkheid om lagen natuur te stapelen en zo een verticaal netwerk van onderling verbonden habitats te vormen.

Diverse biome habitats – Van bossen en savannes tot Caribische riffen, elke biome heeft zijn eigen unieke set planten, dieren en uitdagingen om te ontdekken en te overwinnen.

Meerdere spelmodi – Naast de normale harmonie- en puzzelmodi, kun je in de creatieve modus het land bouwen zonder beperkingen en in de fotomodus kun je je creaties aan het einde van elke sessie vastleggen en delen.

Natuurwonderen – Niets kan je kaart meer verfraaien dan natuurwonderen zoals de besneeuwde Alpen, lavendelvelden of sequoia bossen, die je kunt verwerven dankzij een uniek kaart upcycle systeem.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password