Griezelige puzzelaar Scorn griezelt vanaf vandaag op PlayStation 5

Fans van het groteske en macabere op PlayStation kunnen vandaag feestvieren met de grote hit Scorn, de first-person horror adventure game van uitgever Kepler Interactive en ontwikkelaar Ebb Software, die vandaag op PlayStation 5 verschijnt. Het sfeervolle Scorn trok vorig jaar meer dan 2 miljoen spelers toen het op pc en Xbox uitkwam en oogstte talloze onderscheidingen en nominaties in de gamesindustrie, waaronder The Game Awards en The Golden Joystick Awards.

De kenmerkende DualSense-functies van de PlayStation 5, waaronder haptische feedback, zullen spelers helpen als ze vanaf vandaag in het verontrustende en onvergetelijke nachtmerrie-achtige rijk van Scorn springen in glorieus 4k met 60 frames per seconde. Scorn’s artistieke stijl en unieke puzzel-horror mix van gameplay dompelt spelers onder in een angstaanjagende, droomachtige wereld waar ze geïsoleerd en verloren zijn.

Verlaten door de vorige bewoners en overgelaten aan monsterlijke wezens, laat Scorn spelers navigeren door een onderling verbonden bio-labyrint. Leer de regels van deze nachtmerrieachtige plek en puzzel de grillige geheimen bij elkaar met de organische hulpmiddelen die je tot je beschikking hebt. Verwerf nieuwe wapens en gadgets en begrijp de logica achter deze macabere wereld om te overleven en te ontsnappen.

Scorn is nu verkrijgbaar op PlayStation 5, Xbox Series X|S (beschikbaar op Xbox Game Pass) en PC (via Steam, Epic Games Store en GoG). Een exclusieve fysieke deluxe-editie* voor PS5 en Xbox Series X|S is verkrijgbaar bij geselecteerde retailers en wordt gedistribueerd door Maximum Games. De fysieke deluxe-editie bevat de volledige game, een limited edition SteelBook-koffer, de sfeervolle originele soundtrack van de game en een digitaal artbook. Ga voor de aankoop naar: https://scorn-game.com/.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password