Greyhill Incident releasedatum aangekondigd

REFUGIUM GAMES en Perp Games zijn verheugd aan te kondigen dat de langverwachte ‘Grey Aliens’ survival horror titel, Greyhill Incident digitaal en fysiek uitkomt op 9 juni 2023 op PlayStation 4, Next-Gen Consoles en PC.

De speciale retailversie, “Greyhill Incident Abducted Edition” zal een aantal spannende items bevatten, waaronder Bob’s handleiding om je eigen beschermende foliehoed te maken.

Greyhill Incident is een verhaalgedreven Survival-Horror game die zich afspeelt in de vroege jaren ’90. Als Ryan Baker, uitgerust met een honkbalknuppel en een paar kogels in zijn vertrouwde revolver, neemt het verhaal je mee door de sfeervolle wijk Greyhill, die wordt binnengevallen door UFO’s & Grey Aliens.

Greyhill Incident is geïnspireerd op ‘ware voorvallen’, boeken, tv-shows & films van “Fire in the Sky” tot “The X-Files”, “Communion” en andere werken van vroeger. Deze Story-Driven Survival-Horror Game met een vleugje satire is onze hommage aan het klassieke grijze Alien & UFO onderwerp.

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password