Grenzeloos gamen met de RIG 600 PRO dual wireless gaming headset

NACON, een leider in premium gaming-accessoires en eigenaar van het audio-merk RIG, onthult de eerste producten van zijn dual wireless RIG 600 PRO-serie. De 600 PRO is ontworpen om te voldoen aan de verschillende verbindingsbehoeften van gamers en levert multiplatform dual wireless technology in combinatie met het geluid en comfort waar RIG bekend om staat.

De 600 PRO levert de beste draadloze 2,4 GHz-verbinding en Bluetooth in zijn klasse, en is de ultieme keuze om draadloos te gamen op al je favoriete apparaten, waaronder PlayStation, Xbox, Nintendo Switch, pc en mobiel.

De 600 PRO blinkt op elk platform uit in prestaties, met een voor chatten geoptimaliseerde microfoon die discreet in de oorschelp kan worden opgevouwen wanneer hij niet in gebruik is. De geïntegreerde flip-to-mute-functie maakt de headset nog handiger in gebruik, zodat gamers grenzeloos met hun teamgenoten kunnen communiceren.

“Wereldwijd speelt bijna 50% van de gamers op meerdere platformen, en dit percentage lijkt alleen maar te groeien. Tegen die achtergrond wilden we een product leveren dat geschikt is voor alle audiobehoeften van spelers,” aldus NACONs Global Business Director, Gregory Morquin. “De 600 PRO levert uitzonderlijke prestaties en veelzijdigheid, zodat gamers volop waar voor hun geld krijgen.”

De 600 PRO is verkrijgbaar in twee modellen. De 600 PRO HS is ontworpen voor PlayStation, terwijl de RIG 600 PRO HX een officiële Xbox-licentie heeft.
DUAL-MODE WIRELESS
Neem een voorsprong op de concurrentie met de beste low-latency draadloze verbindingen in zijn klasse. Maak verbinding met de USB-C draadloze adapter of via Bluetooth voor gamen op je mobiel. Kies tussen Game, Bluetooth of Dual Mode, zodat je via de 2,4 GHz-dongle verbonden blijft met je game-audio en naadloos kunt schakelen om calls te beantwoorden en meldingen te ontvangen.

HOGE AUDIOKWALITEIT
Geniet van de legendarische audiokwaliteit. De RIG 600 PRO is voorzien van 40 mm headset-drivers die zijn verwerkt in een afgestemde akoestische kamer voor indrukwekkend gebalanceerde game-audio. De high-sensitivity drivers met versterkte bas leveren meer volume met minder vervorming. Dankzij een geavanceerd akoestisch ontwerp verbetert de 600 PRO de luisterkwaliteit en vermindert het audiovermoeidheid, waardoor het de perfecte keuze is voor intense sessies of langdurig gamen.

ULTIEM COMFORT
De 600 PRO weegt slechts 240 gram en heeft verstelbare oorschelpen met ademende stof, bevestigd aan een vrijwel onbreekbare hoofdband.

SPECIALE NAVIGATOR-APP
Via Bluetooth kan de headset verbonden worden met de 600 PRO Navigator-app op iOS- en Android-apparaten. Koppel de RIG 600 PRO met een mobiel apparaat voor geavanceerde aanpassingen. Selecteer equalizer-presets of kies je eigen instellingen voor het geluid. Pas de microfoongevoeligheid en monitoringniveaus aan en test de functies van de headset.

RELEASEDATUM EN PRIJS
De RIG 600 PRO verschijnt op 28 september 2023 voor een verkoopadviesprijs van € 99,99.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password