Great Scott! Het speciale Back to the Future-pakket komt naar Powerwash Simulator!

Vandaag onthullen FuturLab en Square Enix Collective, in samenwerking met Universal Games en Digital Platforms, hun zwaarste samenwerking tot nu toe. Het speciale Back to the Future-pakket komt naar PowerWash Simulator. De hoogspanningsuitbreiding kost €7,99 en is later dit jaar verkrijgbaar op Steam, Windows, Xbox One, Xbox X|S, Nintendo Switch, PlayStation 4 en PlayStation 5.

In het nieuwe Back to the Future Special Pack krijgen spelers de kans om terug in de tijd te reizen en iconische filmsets en rekwisieten uit de Back to the Future-franchise van Universal Pictures en Amblin Entertainment neer te spuiten, waaronder Doc Browns busje, de Tijdmachine, Hill Valley Clocktower, het Holomax Theater en Docs Tijdtrein. Bovendien zijn er tien nieuwe prestaties om te verzamelen in de game.
Ontwikkelaar FuturLab heeft tijdens het ontwikkelingsproces nauw samengewerkt met Universal Games en Digital Platforms om ervoor te zorgen dat de DLC trouw blijft aan de tijdloze trilogie.

Kirsty Rigden, Co-CEO van FuturLab, zegt: “Back to the Future is een gedroomde IP. Deze nieuwe samenwerking geeft ons de kans om onze spelers mee te nemen naar iets totaal onverwachts… het verleden, de toekomst en het heden!”

Het lijkt erop dat we “OUTATIME” zijn, dus dat is alles voor nu. Blijf kijken, want er worden binnenkort meer details onthuld!

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password