Gratis Xbox series X upgrade voor Cyberpunk 2077-spelers

De Xbox One-versie van Cyberpunk 2077 krijgt een gratis upgrade voor Xbox Series X. Dit maakte CD Projekt Red vandaag bekend. Het Twitter-account van Cyberpunk 2077 laat met een bericht weten dat zij vinden dat gamers nooit hetzelfde spel twee keer moeten kopen voor upgrades. “Eigenaren van Cyberpunk 2077 voor de Xbox One krijgen de Xbox Series X upgrade gratis zodra deze uitkomt.”

In een blogpost van Xbox liet Microsoft weten dat de volgende Xbox een GPU met 12 teraflops krijgt en backwards compatible is met alle Xbox One-games en een groot gedeelte van de games voor de originele Xbox en Xbox 360. Het nieuwe Smart Delivery zorgt er tevens voor dat spelers gratis upgrades van games kunnen ontvangen, mits dit wordt ondersteund door de ontwikkelaar.

Sasha zegt net zoals de rest van de redactie geen nee tegen een controller in de hand. Met een goede pint in de buurt kan hij alles aan. Buiten sport is geen enkel genre hem onbekend. Horror games staan hoog aangeprezen in zijn collectie, angst staat dan ook niet in zijn woordenboek. Naast video games kan Sasha ook enorm genieten van board- en kaartgames en de zwaardere muziekgenres zoals metal en rock.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password