Gratis vijfde personage toegevoegd aan Warhammer: Chaosbane

NACON en Eko Software maken met plezier bekend dat een nieuw, gratis personage voor Warhammer: Chaosbane is verschenen. De vier helden die al in de game zaten – de soldaat Konrad Vollen, de magiër Elontir, de dwerfkrijger Bragi Axebiter en de boogschutter Elessa – krijgen vandaag gezelschap van Keela, een dwerg-ingenieur die de Chaos bestrijdt om het Empire te redden in een nieuwe missie die ongeveer twee uur extra speeltijd toevoegt.

Keela is een dwarf engineer, oftewel een dwerg-ingenieur. De combinatie van haar skills in engineering, hydraulica, explosieven en alchemie maken haar tot een geduchte tegenstander. Tijdens fysieke gevechten kan ze veel schade veroorzaken met haar zelfontworpen oorlogshamer, terwijl ze met haar andere handwapens ook flinke schade kan aanrichten op korte en middellange afstand. Door haar verschillende vaardigheden te combineren kunnen spelers het meeste uit dit personage halen.

Keela voert spelers mee naar een nieuwe omgeving: de Forges. Tijdens deze verhaallijn moeten spelers de gebeurtenissen onderzoeken die plaatsvinden in de smederijen van Nuln, de hoofdstad van het Empire. De Gunnery Master van de beroemde Imperial Gunnery School heeft om hulp gevraagd: doordat een verschrikkelijke ramp het gieterijcomplex heeft getroffen, zitten de beste ingenieurs van de stad erin opgesloten. Spelers moeten inbreken in het complex om de gevangen ingenieurs te redden en de gesel te verslaan dat de Forges heeft getroffen.

Warhammer: Chaosbane is de eerste action-RPG die plaatsvindt in de wereld van Warhammer Fantasy Battles en verwelkomt spelers in het hart van de Oude Wereld. De game vindt plaats direct na de Grote Oorlog tegen Chaos, een bloederig conflict dat het rijk van de mensen verwoestte en de beschaving naar de rand van de afgrond voerde. Spelers kunnen de rol aannemen van een mens, high elf, wood elf,  dwarf of dwarf engineer en verschillende iconische locaties ontdekken in het Warhammer Fantasy Battles-universum dat bij miljoenen fans over de hele wereld tot de verbeelding spreekt.

Keela, het nieuwe personage van Warhammer: Chaosbane is vanaf vandaag gratis verkrijgbaar op pc, PS4 en Xbox One.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password