Gratis updates voegen feestelijke features toe aan Dragon Ball FighterZ

Bandai Namco Entertainment Europe is verheugd om enkele gratis updates aan te kondigen voor Dragon Ball FighterZ op Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch en pc via STEAM.

FighterZ Tournament is een nieuwe, online toernooimodus met verschillende nieuwe wedstrijdregels die uitmondt in een poule van 8 spelers. De winnaars en verliezende finalisten zullen speciale beloningen en Z Trophies ontvangen die spelers in hun gloednieuwe Trophy Room zullen kunnen tentoonstellen.

Z Trophy Rooms, de tweede toevoeging, zijn uniek voor elke speler en kunnen aangekleed worden met de Z Trophies die zij hebben verzameld, alsook hun Lobby Avatars. Spelers kunnen ook de achtergrondmuziek veranderen. Spelers kunnen dan de Z Trophy Rooms van hun vrienden bezoeken of hun eigen collectie tonen aan hun bezoekers.
Deze eerste twee updates gaan vandaag, 28 november 2018, live.

De derde update, die op 5 december 2018 lanceert, brengt een variëteit aan feestelijke avatars en kleurvariaties. Personages waaronder Vegeta, Trunks, Tien en Android 18 zullen kerstman-achtige avatars krijgen, waarbij Krillin en Buu verkleed zijn als respectievelijk rendier en sneeuwman. Ook zal er een nieuw Kerstmis-kleurpalet, met rood, groen en goud beschikbaar zijn voor alle personages.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password