Gratis update voor TETRIS 99 voegt teamgevechtstand en andere extra’s toe

 De spannende multiplayer matches met 99 personen in TETRIS 99 voor de Nintendo Switch zijn net nog even wat intenser geworden dankzij de toevoeging van de nieuwe teamgevechtstand. In deze teamgevechtstand kunnen grote groepen vrienden en tegenstanders het samen tegen elkaar opnemen. Door de toevoeging van een nieuw, op passwords gebaseerd, matchmaking-systeem, is het nu heel makkelijk om vrienden te vinden en verzamelen om samen te spelen in de TETRIS 99- en teamgevechtstanden.
In de teamgevechtstand kiezen spelers aan het begin van elk potje hun favoriet uit vier teams. Sommige teams hebben veel meer leden dan andere, maar kleinere teams ontvangen een boost in aanvalskracht als ze worden aangevallen, waardoor een verrassingselement aan elke match wordt toegevoegd. Tijdens een potje worden steeds meer spelers uitgeschakeld, tot het laatste team met minstens één overlevende speler als winnaar overblijft – waarbij alle teamleden in de overwinning delen.
Spelers die vroeg in het spel worden uitgeschakeld gaan naar de toeschouwersstand en kunnen  “Likes” sturen om hun teamgenoten aan te moedigen. Spelers worden geadviseerd om in de match te blijven tot hun team een rang heeft gehaald, zodat ook zij de XP-punten ontvangen. Of, wanneer teamgevecht de actieve stand is voor een Grand Prix-evenement, om hun evenementpunten te ontvangen.
De update levert ook andere vernieuwingen, zoals de mogelijkheid om knoppen te configureren, nieuwe gebruikersemblemen en de optie om 30 in-game tickets in te wisselen voor de zeldzame speciale thema’s die tijdens eerdere evenementen verkrijgbaar waren. De volgende speciale thema’s, geïnspireerd door verschillende games en franchises, zijn nu verkrijgbaar: TETRIS van de originele Game Boy-game, Splatoon, Fire Emblem: Three Houses en Super Kirby Clash.
De toevoeging van de teamgevechtstand geeft ook een nieuwe draai aan de TETRIS 99 Grand Prix 10 die loopt van 20 uur op 13 december tot 19:59 uur op 17 december. De TETRIS 99 Grand Prix 10 komt beschikbaar voor alle Nintendo Switch Online-leden* en zal focussen op de nieuwe Team Battle Mode. Spelers kunnen tijdens elke match punten verdienen op basis van de posities die ze bereikten, aan het eind van het evenement winnen de beste 999 spelers elk 999 gouden punten die ze kunnen gebruiken voor de aanschaf van games in de Nintendo eShop van de Nintendo Switch. Meer informatie over gouden punten voor My Nintendo is te vinden op de My Nintendo gouden punten-website.
TETRIS 99 biedt een competitieve online-stand die exclusief is voor Nintendo Switch Online-leden. Bezitters van de digitale versie van de game hebben de optie om de Big Block DLC aan te schaffen, deze voegt diverse offline-standen toe. Er is ook een fysieke versie van TETRIS 99 verkrijgbaar, inclusief de basisgame, alle uitgebrachte DLC en een Nintendo Switch Online-lidmaatschap van 12 maanden.
TETRIS 99 is uitgebreid met een teamgevechtstand, waarin een grote groep vrienden en tegenstanders als team samen kan spelen. TETRIS 99 Grand Prix 10 loopt van 20 uur op 12 december tot 19:59 op 17 december, de beste 999 spelers winnen elk 999 gouden punten voor de Nintendo eShop.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password