Gratis update voor Super Mario Maker 2 voegt mogelijkheid toe om direct met vrienden te spelen in online multiplayer-standen

Na het downloaden van de gratis versie 1.1.0-update in Super Mario Maker 2 hebben spelers de mogelijkheid om coöp- en versus-multiplayer te spelen met mensen op hun Nintendo Switch-vriendenlijst.
De update is vanaf vandaag verkrijgbaar en laat spelers online* met vrienden spelen, zowel samenwerkend als competitief, naast de al beschikbare optie om met willekeurig gekozen spelers te spelen. Wanneer spelers met vrienden spelen, kunnen ze ook het niveau van Levelwereld selecteren en kiezen welke lokaal opgeslagen levels van Levelbot ze willen spelen.
Naast de multiplayer-update, voegt de gratis software-update ook een lijst met levels van de officiële makers toe aan de Ranglijsten. Zo kunnen spelers gemakkelijk nieuwe levels van de officiële makers vinden, inclusief levels die zijn gemaakt voor samenwerkingen of speciale evenementen, zoals de levels die tijdens de Super Mario Maker 2 Invitational 2019 van afgelopen zomer werden gespeeld. Andere functies die door de update worden toegevoegd zijn de mogelijkheid om zowel knoppen als touchscreen te gebruiken bij het maken van levels in Handheldstijl, naast andere upgrades die de game-ervaring verbeteren.
In Super Mario Maker 2 kunnen spelers de zijwaarts scrollende Super Mario-levels van hun dromen spelen, maken en delen. De nieuwe Verhaal-stand voor één spelers biedt volop inspiratie voor het maken van speciale levels, wat spelers zowel alleen als samenwerkend met een vriend kunnen doen. Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kunnen spelers levels delen, toegang krijgen tot levels van anderen, samenspelen en meer. Voor de toekomst zijn aanvullende updates voor de game gepland, inclusief nieuwe levelonderdelen.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password