Gratis uitbreiding voor Isonzo op 5 december!

Een enorme gratis uitbreiding is aangekondigd voor WW1 FPS Isonzo, die 5 december uitkomt op PC, PlayStation 4 & 5, Xbox One en Xbox Series X|S! De uitbreiding bevat een nieuwe Duitse Empire factie met 10+ nieuwe wapens, en de eerste van wat uiteindelijk drie maps zullen worden die zich afspelen tijdens de gedenkwaardige Slag om Caporetto. Extra visuele aanpassingsopties voor de Duitse troepen zullen beschikbaar zijn in een betaalde ‘Royal Units’ DLC, en meer…
De Caporetto uitbreiding voor Isonzo zal gratis zijn, met een optie voor spelers om hun visuele aanpassingsopties voor het Duitse Rijk uit te breiden met de Royal Units DLC. Zoals werd onthuld in de roadmap, is dit de eerste grote update van vele die zal worden uitgebracht op Steam, PlayStation, Xbox en de Epic Games Store.
Afbeelding beschrijving

Nieuwe factie, nieuwe kaart… met meer in het verschiet!

De volledige aanvulling van Isonzo klassen zijn vertegenwoordigd in de nieuwe German Empire factie inclusief de Mountaineer, met uniformen, wapens en uitrusting gebaseerd op historisch onderzoek om het Duitse leger authentiek na te bootsen zoals het was aan het Italiaanse front. Ze zijn een volwaardige strijdmacht, bestaande uit onder andere de eerder onthulde Stoßtrupp en de Rifleman, en zijn klaar om de strijd aan te gaan met de Italiaanse verdedigers van Monte Kolovrat – de eerste van drie kaarten die worden toegevoegd als onderdeel van het Offensief van Caporetto.

In het speltype Offensief van Isonzo vechten spelers op verschillende kaarten om te bepalen wie het Offensief wint of verliest. De eerste kaart in het Caporetto Offensief is een heuvelaanval in regenachtig herfstweer, waarbij het Duitse leger moet oprukken door de ruïnes van een zwaar beschoten stad en vervolgens meerdere loopgraven moet veroveren die in steile hellingen zijn ingegraven. Hun uiteindelijke doel is de top van heuvel 1114, en het zal voor beide partijen geen gemakkelijke strijd worden!
Afbeelding beschrijving

De Slag bij Caporetto (ook bekend als de Twaalfde Slag bij de Isonzo) was historisch gezien een grote nederlaag voor het Koninkrijk Italië, toen Duitse en Oostenrijks-Hongaarse soldaten door de Italiaanse linies braken en hen dwongen zich terug te trekken. Het was een ramp die groot genoeg was om de Italiaanse regering ten val te brengen en een vervanging van Italië’s hoogste generaal af te dwingen!

Jos Hoebe, creatief directeur en medeoprichter van de WW1 Game Series zegt: “We kijken uit naar de release van de gratis Caporetto uitbreiding voor Isonzo op 5 december – de eerste van een aantal gratis updates die we hebben gepland. Het breidt Isonzo uit met meer van de belangrijkste aspecten van de oorlog aan het Italiaanse front en voegt zowel Duitse Rijkstroepen als het eerste deel van een nieuw Duits Offensief toe.”
Afbeelding beschrijving

Cosmetische ‘Royal Units’ DLC en Prestige Mode

Het Royal Units Pack is een betaalde DLC  €9,99 die spelers meer visuele aanpassingsmogelijkheden biedt voor de Duitse factie door de introductie van de kenmerkende uniformen van 2 belangrijke staten binnen het Duitse Rijk: de koninkrijken Beieren en Württemberg. De DLC bevat nieuwe uniformen voor alle klassen, plus een speciaal officiersuniform, in totaal 13. Zowel de Württembergse als de Beierse troepen worden geleverd met opvallende hoofddeksels, en het pakket bevat ook 5 gezichtshaarstijlen en 4 gezichtsvoorwerpen die voor elke factie in het spel kunnen worden gebruikt.

Deze update bevat ook een uitgebreide klasse XP level cap en een prestige modus voor de meest elitaire spelers om hun toewijding te tonen!

 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password