Gratis SteamWorld Build Update Jingle Bolts tovert westelijke wildernis om tot winterwonderland

Om de feestdagen te vieren, brengen Thunderful en The Station vandaag een vroeg kerstcadeau in de vorm van de gratis Jingle Bolts-update voor SteamWorld Build. De Jingle Bolts-update is beschikbaar op alle platforms: pc, Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 4, PlayStation 5 en Nintendo Switch.

Met de Jingle Bolts update wordt de westelijke wildernis waarin je je eigen SteamWorld stad bouwt omgetoverd tot een besneeuwd winterwonderland waar zelfs je inwoners de kerstsfeer omarmen met kerstmutsen en sneeuwpopkoppen. Alles is klaar om te versieren met een heleboel nieuwe items met kerstthema, waaronder kerstbomen, hekken met zuurstokken, sneeuwpoppen en zelfs een cadeauslee.

Jingle Bolts is de eerste gratis seizoensupdate voor SteamWorld Build met meer updates gepland in 2024.
SteamWorld Build biedt een gezellige bouw-sandbak die de radertjes oliën met die unieke SteamWorld geheime saus in een ervaring die net zo goed werkt op console als op PC. Breek de grond open en bouw huizen voor je steambot-burgers, voorzie ze van eten en wat rootin’-tootin’-entertainment. Waag je in de verlaten mijn onder je stad, waar volgens de geruchten oude technologie ligt die de sleutel vormt tot het naderende onheil. Gebruik de natuurlijke rijkdommen boven de grond en de overvloedige ertsen onder de grond om je stad uit te breiden, nieuwe woonlagen te stimuleren om mee te doen aan de zoektocht om dieper te graven, onnoemelijke rijkdommen op te graven en ze uiteindelijk te helpen om van de planeet af te komen!

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password