Gratis proefversie The Division 2 nu beschikbaar

Vanaf vandaag genieten nieuwkomers van een gratis proefversie van Tom Clancy’s The Division 2 op Xbox One, PlayStation 4 en Windows PC. Met de proefversie genieten spelers van Tom Clancy’s The Division 2 totdat zij level 8 of de maximale speelduur van acht uur bereiken. Spelers die de game aanschaffen nadat ze de proefversie hebben gespeeld, behouden hun voortgang.

Daarnaast hebben spelers die tevens Tom Clancy’s Rainbow Six Siege bezitten, vanaf morgen de mogelijkheid om de Ela The Division 2 Set vrij te spelen door de proefversie of volledige versie van The Division 2 te spelen. Deze set bestaat uit een Division Agent uniform, headgear en Division horloge-charm voor Ela (Operator in Rainbow Six Siege) en een Division wapenskin voor de Scorpion EVO 3 A1 (wapen in Rainbow Six Siege). Spelers van The Division 2 ontvangen als beloning de Impromptu wapenskin voor hun karakter.

Om de proefversie van Tom Clancy’s The Division 2 te downloaden, bezoeken spelers Uplay, de PlayStation Store, de Xbox Games Store of de Epic Games Store.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password