Gratis PlayStation-demo Babylon’s Fall verschijnt op 25 februari 2022

Square Enix maakte tijdens een live-stream bekend dat PlayStation-bezitters vanaf 25 februari 2022 een gratis speelbare demo van Babylon’s Fall kunnen downloaden.
De demo biedt PlayStation 5- en PlayStation 4-spelers toegang tot de beginsectie van de game, waar spelers zowel solo als via cross-play co-op met vier spelers tegelijk van kunnen genieten. Alle behaalde vorderingen en achievements zijn na de officiële lancering op 3 maart overzetbaar naar de volledige versie op PlayStation-platformen. Wie de Digital Deluxe Edition van Babylon’s Fall pre-ordert krijgt op 28 februari vroegtijdige toegang tot de volledige game. Daarnaast kondigt Square Enix aan dat alle spelers van Babylon’s Fall tijdens Season 1 de Premium Battle Pass gratis krijgen.

De demo is net als de volledige game ontwikkeld door de beroemde actie-specialisten van PlatinumGames en levert uren aan verhalende content en eindeloze multiplayer-actie, zodat spelers al een flink eind kunnen vorderen met het versterken van hun Sentinel. Tijdens de eerste fases van de game kunnen spelers kennismaken met de immense kracht die een Sentinel op het slagveld kan gebruiken – maar ook met de last en ongewenste verantwoordelijkheid die ze dragen voor het redden van de stad rondom de Tower. Al snel wordt duidelijk dat alleen de inspanningen en opofferingen van een Sentinel de geheimen en schatten van de Tower kunnen onthullen.

Babylon’s Fall biedt een epische wereld vol vloeiende co-op-gevechten, krachtige wapens en uniek vormgegeven omgevingen, waar spelers solo of met teams van maximaal vier* van kunnen genieten. Na de lancering wordt Babylon’s Fall zonder extra kosten uitgebreid met nieuwe game modes, doorlopende verhaalcontent en extra wapentypes. Babylon’s Fall verschijnt op 3 maart 2022 wereldwijd voor PlayStation 5 (PS5), PlayStation 4 en pc.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password