Gratis onder ons DLC voor Escape Simulator

Noodvergadering! Vandaag heeft Pine Studio een gratis nieuwe escape room uitgebracht: zoek samen met je vrienden een uitweg uit The Mini Skeld, gebaseerd op het beruchte ruimteschip uit de online multiplayer game Among Us. Deze DLC is nu gratis te downloaden op Steam in Escape Simulator! Zullen jullie samenwerken om eruit te komen, of zal een van jullie de missie saboteren?
Ontsnappen is altijd onderdeel geweest van de Among Us-ervaring. Door samen te werken met Among Us-ontwikkelaar Innersloth, heeft Pine Studio – een meester in de kunst van het maken van lastige ontsnappingskamers – The Mini Skeld betreden en zijn eigen draai aan het spel gegeven. Hoewel het primaire doel in Escape Simulator het samen oplossen van puzzels is om te ontsnappen, kunnen we op geen enkele manier voorkomen dat iemand de bedrieger speelt en zo’n poging belemmert.

Tijdens de release van The Mini Skeld zijn het Escape Simulator basisspel en de officiële soundtrack verkrijgbaar met een korting van 25%. De eerder uitgebrachte Steampunk en Wild West DLC’s zijn ook inbegrepen in de uitverkoop en zijn momenteel 10% afgeprijsd.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password